Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, γιατί διέρρευσε στην εφαρμογή WhatsApp «ροζ» βίντεο με τον δήμαρχο της περιοχής Κούκεσι να κάνει σεξ με μια νεαρή κοπέλα μέσα στο γραφείο του, κάτι που παραδέχτηκε ο ίδιος.

Πρόκειται για τον Σαφέτ Γκζίσι πρώην μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος που είναι στην εξουσία, ενώ εκλέχτηκε στις δημοτικές εκλογές της 14 Μαΐου.

Με ανάρτηση που έκανε στο Facebook -στη συνέχεια απενεργοποίησε τον λογαριασμό του- παραδέχτηκε την αυθεντικότητα του βίντεο, όπως και ότι είναι σε σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Παράλληλα, υπέβαλε την παραίτηση του, ενώ καθαιρέθηκε από την παράταξη του και ο Έντι Ράμμα ανακοίνωσε πως θα γίνουν εκλογές για να προκύψει νέος δήμαρχος.

Ο Σαφέτ Γκζίσι στην ανάρτηση που έκανε, ανέφερε τα εξής:

«Ζητώ βαθύτατη δημόσια συγγνώμη σε όποιον είδε αυτό το άσχημο βίντεο σήμερα. Μετά από μια δύσκολη εκστρατεία και αντιπαράθεση με τους αντιπάλους μου, μετά την οποία βγήκα νικητής, δυστυχώς έπεσα θύματα μιας παγίδας που είχε προετοιμαστεί λεπτομερώς από το ίδιο χέρι των ανθρώπων τους οποίους αντιμετώπισα στις εκλογές. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό και είμαι περισσότερο από ξεκάθαρος ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει αξία κανενός είδους εξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στενή σχέση με την εν λόγω κοπέλα, αλλά φυσικά δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη.

Δεν μπορώ πλέον να είμαι το άτομο που εργάζεται σε αυτό το κρατικό γραφείο, καθώς πρόδωσα την εμπιστοσύνη αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να κάνω το Κούκεσι μια ολοένα και καλύτερη πόλη».

Je dorëheqje Safet Gjici pas publikimit të videoskandalit duke kryer marrdhënie intime në zyrën e tij

Posted by TetovaSot on Friday, June 16, 2023