Η υπηρεσία εθνικής άμυνας της Νέας Ζηλανδίας έδωσε στη δημοσιότητα αρχεία με περισσότερες από 2.000 σελίδες που περιέχουν αναφορές για ύπαρξη Αντικειμένων Αγνώστου Ταυτότητας, οι οποίες χρονολογούνται από τις αρχές του 1950.

Παρόλο που τα αρχεία αυτά κανονικά δε θα δημοσιεύονταν πριν το 2050, τελικά βγήκαν στο φως ύστερα από αιτήσεις πολιτών, που βασίστηκαν στο νομικό πλαίσιο για την ελευθερία των πληροφοριών.

Μεταξύ των πιο περίεργων περιστατικών αναφέρεται ισχυρισμός ενός άνδρα, ο οποίος είπε ότι το 1995 συνάντησε έναν εξωγήινο με μέγεθος παπουτσιού 440 φορές μεγαλύτερο από το δικό του, ο οποίος του εξομολογήθηκε ότι όταν πεθαίνει κάποιος… ανέρχεται στο Διάστημα αφού πρώτα διασπαστεί σε άτομα υδρογόνου.

Τα αρχεία που είχε στην κατοχή της η υπηρεσία άμυνας της χώρας περιείχαν αναφορές από απλούς πολίτες, προσωπικό αεροπορικών εταιρειών, επιβάτες αεροπλάνων ακόμη και πιλότους.

Πολλές συνοδεύονταν από σκίτσα και ζωγραφιές, σε αρκετές από τις οποίες απεικονίζονταν τα τυπικά δισκοειδή διαστημόπλοια και εξωγήινοι με ανθρώπινη μορφή ντυμένοι με ασημένιες στολές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.