Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, βλέπετε τις στιγμές όπου αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αεροδρόμιο, ανακαλύπτουν μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσα δυο βαλίτσες.

Οι ένστολοι ανοίγουν το φερμουάρ της μιας αποσκευής και εκεί εντοπίζουν κοκαΐνη βάρους 20 κιλών, τυλιγμένη σε μεμβράνες.

Ο άντρας που κρατούσε τις εν λόγω βαλίτσες, περίμενε στην ουρά προκειμένου να λάβει κάρτα επιβίβασης από το διεθνές αεροδρόμιο του Ελ Ντοράντο με προορισμό το Μεξικό.

Ανέφερε στους αξιωματικούς ότι ονομάζεται Victor Munoz και αποκάλυψε το περιεχόμενο των αποσκευών πριν τις ανοίξουν οι αστυνομικοί. Όταν οι ένστολοι ετοιμάζονταν να ανοίξουν και τη δεύτερη βαλίτσα, που περιείχε επίσης 20 κιλά κοκαϊνη, τον ρώτησαν τι περιείχε και αυτός απλά απάντησε: «Tο ίδιο με την πρώτη».

«Ο άντρας που συλλάβαμε, είναι αφελής ο οποίος, όπως φαίνεται, έπεσε στη παγίδα της μαφίας. Είμαι σίγουρος ότι του είπαν ότι θα είναι μια απλή αποστολή, χωρίς ρίσκο και εκείνος τους πίστεψε», είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροδρομίου, Diego Rosero. Ο άντρας, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης, μέχρι και 15 χρόνια.