Πενθεί το θάνατο της γυναίκας του, διατηρώντας το άψυχο σώμα της στο σπίτι τους μέσα σε φέρετρο από πάγο! Ο λόγος; Της είχε υποσχεθεί, ότι δεν θα την άφηνε ποτέ μόνη.

Ο Jiang Maode, 53 ετών, λέει ότι δεν αντέχει να μείνει μακριά από την σύντροφό του, Yang Huiging, τη σορό της οποίας φυλάσσει σε ειδικά διαμορφωμένο φέρετρο, τους τελευταίους πέντε μήνες. Η άτυχη γυναίκα, πέθανε από λευχαιμία τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε «παραμένει» στο σπίτι της, σε επαρχιακή πόλη, στην νοτιοδυτική Κίνα.

«Πριν πεθάνει, της υποσχέθηκα ότι θα την κρατήσω σπίτι. Δεν άντεχε να με αποχωριστεί αλλά ούτε και εγώ άντεχα μακριά της», λέει ο 53χρονος ο οποίος καθημερινά καίει θυμιάματα δίπλα από το φέρετρο.

Σύμφωνα με το νόμο, πάντως, τα γραφεία τελετών μπορούν να κρατήσουν ένα πτώμα μόνο για πέντε ημέρες. Όπως αναφέρει τοπικό πόρταλ, ο 53χρονος σύντομα θα… απολαύσει την επίσκεψη από τις αρχές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.