Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις;

Η μαρτυρία ενός άντρα που είχε δυο μεταθανάτιες εμπειρίες


ΚΟΣΜΟΣ
14:16
27/02/2015
Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις;
43
loading

Υπάρχει «ζωή» μετά το θάνατο; Πώς είναι να πεθαίνει κανείς; Τα συγκεκριμένα ερωτήματα, αναζητούν απαντήσεις εδώ και αιώνες, αλλά γίνεται κάποιος να έχει «πεθάνει» δυο φορές.

Η Huffington Post δημοσιεύει μια μαρτυρία του 22χρονου Σάσα Ελιασον από τη Σουηδία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε μια τέτοια ανεξήγητη εμπειρία, και μάλιστα τη βίωσε δυο φορές. Την πρώτη, το σώμα του «έφυγε» εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων μετά από ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Τη δεύτερη φορά, ισχυρίζεται, ότι συνέβη όταν έλαβε πάρα πολλά παυσίπονα μετά από επέμβαση. Ο πόνος, σε συνδυασμό με τα παυσίπονα, προκάλεσε μια αστάθεια στον παλμό του, που έπεσε κατακόρυφα και το αναπνευστικό σύστημα να «κλείσει».

«Η αλήθεια είναι ότι και τις δυο φορές, απλά δεν υπήρχα. Έγιναν όλα μαύρα. Είναι σαν να παίρνετε έναν μικρό υπνάκο, χωρίς όνειρα –αν μπορούσα να το περιγράψω. Ξυπνάς και αισθάνεσαι σαν να έχεις κοιμηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μόλις 15 λεπτά. Επιπλέον, ήμουν απίστευτα κουρασμένος, εξουθενωμένος όταν ‘επέστρεψα πίσω στη ζωή’. Ήταν σαν να χρησιμοποίησα όση ενέργεια είχα».

Ο νεαρός θα αγνοούσε τα πάντα για την κατάστασή του αν δεν του ενημέρωναν οι γιατροί ότι «πέθανες για μερικά λεπτά».

«Δεν είδα απολύτως τίποτα. Κανένα όνειρο, κανένα λευκό φως. Φανταστείτε ένα μαύρο τίποτα, μια μαύρη ανυπαρξία», λέει. «Ξέρω ότι ακούγεται απογοητευτικό το γεγονός ότι όταν πεθαίνεις δεν υπάρχει τίποτα, ότι απλά εξαφανίζεσαι. Αλλά ειλικρινά, αυτό με έχει κάνει να φοβάμαι το θάνατο λιγότερο. Όταν πεθαίνεις, απλά πεθαίνεις. Καμία έννοια, τίποτα απολύτως. Η μεγαλύτερη ειρήνη και γαλήνη που θα βρείτε ποτέ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

43
σχόλια
 1. avatar Sonira Sogre

  Είχα έναν γείτουνα γιατρό κι μια μέραδε καλουξύπνησα. Ήμαν λίγου ζαμπούνς.
  Ιγώ: Γιτρέ δεν είμι καλά....
  Γιατρός: Μπουρεί να πεθάνς...
  Ιγώ: Τι εν αυτά απ΄λες γιατρέ? Πέμι καμιά καλή κουβέντα...
  Γιατρός: Άκσι να διεις γείτουνα άμα δε πέθινι ου κόσμους, θα τρώγαμ ου ένας τουν άλλουν.
  Ιγώ:......!
  Γιατρός: Έτσ εν. Σ΄αρ'εζ δε σ΄αρέζ....

  1. avatar Thanatos

   κατ μλέι μαναρ οτι τουν φυτιψις τουν ζιβζεκ τουν αλμπάιν... παρικτος κιγραφς βλεπουντας του ραδικ απ τν αναπουδι.....
   βαλανι wi- fi στουν παράδισου;;;;; δω θα μας εβαζι σαμαρας αλλα τουν προυλαβανι.....
   Σιδερενια...... 🙂

   1. avatar Sonira Sogre

    Ικείν τν ώρα δε τουν είπα τίπουτα.....γιατρος εν βλεπς μπουρει να τουν χρειγιαστώ. Μια μέρα όμους ντου βλέπου λιγου βαρύ κι αμείλτου κι ντου λέου:
    Ιγώ: Τι έχς γιατρέ.δε σι βλέπου καλά....
    Γιατρός: Δεν είμι κι πουλύ καλά μι λέει...
    Ιγώ: Μπουρεί να πιθάνς ντου λέου...
    Γιατρός: Απ΄να σκάεις κι να μι σι βρει η ώρα εισύ να πιθάνς όχ ιγώ..
    Ιγώ: Κι οι γιατροί τα τνάζειν αλλιώς θα μας τρώγαν ουλ....
    Γιατρός: @!!!$$$***@&& να σι φάει ου ψόφους μι είπι κι μπίκι μέσα....

 2. avatar zelihovo

  Τέσσερις και ο παπάς+=tetelestai

 3. avatar zelihovo

  Πάντα κόνις ,πάντα ,τέφρα ,πάντα σκιά .πάντα ονείρων απατηλώτερα .

  1. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

   Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινα, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον· οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα· ἐπελθὼν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται.

  2. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

   Ποῦ ἐστιν ἡ τοῦ κόσμου προσπάθεια; Ποῦ ἐστιν ἡ τῶν προσκαίρων φαντασία; Ποῦ ἐστιν ὁ χρυσὸς καὶ ὁ ἄργυρος; Ποῦ ἐστι τῶν ἱκετῶν ἡ πλημμύρα καὶ ὁ θόρυβος; Πάντα κόνις, πάντα τέφρα, πάντα σκιά.

 4. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

  Μιας και πλησιάζει η Λαμπρή, παραθέτω ένα απόσπασμα από τον Πασχάλιο λόγο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου:
  "...... μηδεὶς φοβείσθω τὸν θάνατον· ἠλευθέρωσε γὰρ ἡμᾶς ὁ τοῦ Σωτῆρος θάνατος· ἔσβεσεν αὐτόν, ὑπ᾽ αὐτοῦ κατεχόμενος· ἐκόλασε τὸν ᾅδην κατελθὼν εἰς τὸν ᾅδην. ἐπίκρανεν αὐτὸν γευσάμενον τῆς σαρκὸς αὐτοῦ. καὶ τοῦτο προλαβὼν Ἡσαΐας ἐβόησεν· ὁ ᾅδης, φησίν, ἐπικράνθη. συναντήσας σοι κάτω ἐπικράνθη· καὶ γὰρ κατηργήθη· ἐπικράνθη, καὶ γὰρ ἐνεπαίχθη. ἔλαβε σῶμα, καὶ Θεῷ περιέτυχεν· ἔλαβε γῆν, καὶ συνήντησεν οὐρανῷ· ἔλαβεν ὅπερ ἔβλεπε, καὶ πέπτωκεν ὅθεν οὐκ ἔβλεπε. ποῦ σου, θάνατε, τὸ κέντρον; ποῦ σου, ᾅδη, τὸ νῖκος; ἀνέστη Χριστός, καὶ σὺ καταβέβλησαι· ἀνέστη Χριστός, καὶ πεπτώκασι δαίμονες· ἀνέστη Χριστός, καὶ χαίρουσιν ἄγγελοι· ἀνέστη Χριστός, καὶ νεκρὸς οὐδεὶς ἐπὶ μνήματος. Χριστὸς γὰρ ἐγερθεὶς ἐκ νεκρῶν, ἀπαρχὴ τῶν κεκοιμημένων ἐγένετο. "

 5. avatar Chuck Norris ©

  Για έλα Ελλαδα να δεις πως πεθαινεις ζωντανος.... με τετοιους ξεφτιλους πολιτικους....

 6. avatar kontkrist

  Τί χώρα είναι αυτή η Σουηδία ρε φίλε;;
  Ούτε να πεθάνεις δεν σε αφήνουν.....

  1. avatar Chuck Norris ©

   Φιλε, εαν δεν εισαι χωρα που χρωστας σε δανεια αστα βραστα.

 7. avatar XD

  ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΕ ΔΛΔ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.

  1. avatar Chuck Norris ©

   Και ποια ειναι η αλλη διασταση ? το μηκος, το πλατος η το υψος ?

   1. avatar antidisestablishmentarianism

    Ο "χρόνος" βρε Chuck ο "χρόνος"! Χα χα χα χα χα

  2. avatar Thanatos

   """ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ.......""""
   αν βρεις λιγο λευτερο χρονο και στη τβ δεν παιζει σηριαλ και ειδησεις ξεσηκωτικες ,κανε το κοπο και διαβασε ενα αφηγημα που κυκλοφορει ως αγια γραφη, καινη διαθηκη, βιβλος κλπ κλπ κλπκλπ
   τοχουν σα βιβλιο αναφορας καποιοι που ανηκουν σε μια θρησκειολογικη αποψη που την ονοματιζουν χριστιανισμο.Εκει θα μπορουσες να αναζητησεις ποσες αλλες αναστασεις νεκρων περιγραφονται πλην αυτης που αναφερεις. και ενος λαζαρου φιλου του ως ανω....Φυσικα και δεν ειναι αναγκη να εισαι ή να γινεις χριστιανος για να διαβασεις το αφηγημα.
   καληνυχτα μιστερ......και καλο διαβασμα.

 8. avatar perseus

  ''SHADOWS AND DUST MAXIMUS '' PROXIMO , GLADIATOR MOVIE ,1990

 9. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  Ο άνθρωπος αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία, ύλη και ενέργεια. Και όπως έχει αποδείξει και ο Αινστάιν η ύλη και η ενέργεια είναι εκδοχές του ίδιου πράγματος.Το ένα μετατρέπεται στο άλλο. Η ύλη σε ενέργεια και αντίστροφα. Με αυτή την έννοια, της μετατροπής, τίποτε πραγματικά δεν πεθαίνει απλώς αλλάζει μορφή. Αυτό που πεθαίνει είναι, η συγκεκριμένη έκφραση, της συγκεκριμένης συγκρότησης. Με άλλα λόγια πεθαίνουμε όσο "πεθαίνει" ο ηλεκτρισμός που γίνεται θερμότητα και η θερμότητα που "πεθαίνοντας" γίνεται κινητική η/και θερμική ενέργεια, και πάει λέγοντας. Αλλιώς ειπωμένο η ανθρώπινη οντότητα σε σχέση με το σύμπαν δεν είναι παρά μια φυσαλίδα θάλασσας μέσα στην θάλασσα. Η οποία όταν φτάσει στον αφρό σπάει και ενώνεται ξανά με την θάλασσα. Τίποτε κακό, τίποτε να φοβόμαστε.

  1. avatar XD

   ΠΟΛΙΤΗΣ,ΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

   1. avatar Chuck Norris ©

    Τωρα περα απο την πάκα , ειμαστε απλα μπαταρίες, τιποτα αλλο. ουτε διαβολοι ουτε τριβολοι

   2. avatar Chuck Norris ©

    και εκει στην θάλασσα καθεσαι παραλια και πινεις μια παγωμενη μπυριτσα, πριν γινεις φυσαλλίδα

 10. avatar Αριστεροδεξιο προβατο

  Το θάνατό μας χρειάζεται η άμετρη γύρω φύση
  και τον ζητούν τα πορφυρά στόματα των ανθών.
  Αν έρθει πάλιν η άνοιξη, πάλι θα μας αφήσει,
  κι ύστερα πια μήτε σκιές δεν είμεθα σκιών.
  ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ
  Κωστας Καρυωτακης

 11. avatar Brooklyn_Garnett

  Όταν πεθαίνει κάποιος δεν ανασταίνεται ποτέ..επομένως οι εμπειρίες του eliason σχετικά με τον θάνατο δεν είναι και απολύτως αξιόπιστες με την έννοια πως η κατάσταση που περιγράφει είναι μια κατάσταση που βίωσε εν ζωή..μπορεί να είχε πολύ χαμηλούς καρδιακούς παλμούς ή κάποιοι άλλοι να είναι εγκεφαλικά νεκροί και να επανέρχονται ή σε κώμα αλλά από την στιγμή που δεν σταματά η καρδιά να χτυπά δεν θεωρείσαι νεκρός.
  Δεν αμφιβάλλω όμως πως θάνατος είναι μια Αιώνια Λιποθυμία.

 12. avatar Brooklyn_Garnett

  Και εγώ είμαι της άποψης πως ο θάνατος είναι σαν την αιώνια λιποθυμία...είναι όπως η Λιποθυμία μόνο που δεν ξυπνάς ποτέ..όμως όπως με τρομάζει η ιδέα να λιποθυμήσω,έτσι με φοβίζει ο θάνατος...η αίσθηση της ανυπαρξίας.
  Βέβαια με τα χρόνια καθώς θα γερνάμε (50 over) σιγά σιγά θα συνηθίσουμε στην ιδέα...(και σίγουρα θα σκεφτόμαστε διαφορετικά σε σχέση με τώρα που είμαστε νέοι,29 είμαι)δεν αποκλείω πάντως να συμβαίνει μετά-θάνατον και κάποιο από τα παραμύθια των θρησκειών και να μην είναι το απόλυτο σκοτάδι.Είναι και αυτό μια σκέψη που καθησυχάζει πολλούς άσχετα αν δεν ισχύει κατά 99,9 %

 13. avatar nikolaos

  καταρχήν συγχαρητήρια στο news beast που έβαλε ένα τετιο θέμα, αυτό που αναφέρη το παιδί από τη σουηδία όσο και αν σας φαίνετε παράξενο το έχω περάση δύο φορές ,τη μια ήταν από δηλητηρίαση από Laneit παρακαλώ και την άλη ήταν από μεγάλη δόση πενηκιλήνης και στις δύο φορές οι γιατροί με μεγάλα αντίβαρα μιλάμε έτριβαν τα μάτια τους ,όντως σκοτάδι τίποτα ,ούτε αλάχ ούτε χριστός ούτε άγιοι ,κατράμι μαύρο ,λέω τώρα εγώ ,ο θάνατος είναι καλοδεχούμενος ,ο παράδεισος η κόλαση είναι εδώ ΕΔΏ το ζούμε κάθε μέρα ,μετά απλά πολύ απλά ΤΈΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 14. avatar M.L Gore

  '' Το μόνο σίγουρο στην Ζωή .....είναι ο Θάνατος ''.
  Θρασύβουλας 1962 .

  1. avatar Θάνος

   και η εφορία.

   1. avatar Chuck Norris ©

    και τα δανεια στην γιουρομπανκ, ακομα και στον θανατο θα σε περνουν τηλεφωνα για να σου υπενθυμίσουν οτι χρωστας.

  2. avatar Thanatos

   τα παντα ειναι ατμος...... επισης θρασυβουλας.... (:-D

 15. avatar Thanatos

  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ: '''''Ξέρω ότι ακούγεται απογοητευτικό το γεγονός ότι όταν πεθαίνεις δεν υπάρχει τίποτα, ότι απλά εξαφανίζεσαι. Αλλά ειλικρινά, αυτό με έχει κάνει να φοβάμαι το θάνατο λιγότερο. Όταν πεθαίνεις, απλά πεθαίνεις. Καμία έννοια, τίποτα απολύτως. Η μεγαλύτερη ειρήνη και γαλήνη που θα βρείτε ποτέ'''' ME ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΙΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ thanatos....
  Αngie φιλεναδα εμεις ταχουμε ξανακουβεντιασει ετσι δεν ειναι;; βλεπεις δεν ειμαι ο μονος με τις ριζοσπαστικες αντιληψεις περι του θεματος.....

  1. avatar Dantes

   Ειναι τοσο μπλεγμενα ολα στο μυαλο μου....Εχω τοσες απορίες, τι σημαινει γαληνη, τι σημαινει ανυπαρξια, εμαθα να σκέφτομαι με αρχη και τελος, το τελος το βλεπω η αρχη ποια ηταν και γιατι...Δεν θα προλαβω να μαθω ποτε το απόλυτο γιατι; εν οίδα οτι ουδεν οιδα, τα παντα ρει...Πολυσυμπαντα, διαστασεις, μαθηματικα; Ναρκισσισμος ισως οι απορίες; Νανοτεχνολογια κ επεκταση ζωης; Άπειρη ζωη για απειρα προβλήματα; Αρχη διατήρησης της ενέργειας; Μπορει να υπάρξει ανυπαρξια; Δεν ειναι το ιδιο με αυτον που αποδέχεται τον θεο και αφήνεται στα χερια του θεου που πιστευει η ανυπαρξία; Μπορει να ειναξ ολα τοσο απλα; Δεν ξερω...Παντως απο την μια ήλπιζα να σχολιασεις απο την αλλη οχι...Ενα συγγνωμη για τις σκόρπιες σκέψεις μου

   1. avatar nikolaos

    στην αρχή ήσουν με πάνες στο τέλος με γραβαντα αστα να παν τετελεστε,μμμμ λησμόνησα ότι στην αρχή σε σήκωνε Μια Ένας μετά σε πήραν τέσσερα.

   2. avatar Thanatos

    ειτε μαθαινες οτι εισαι προιόν φυσικου φαινομενου( σε μάκρο ή μίκρο κλιμακα) ειτε οτι σε εφτιαξε θεός, ειτε οτι πεθαινοντας το σωμα τελειώνουν ολα ή συνεχιζεις ως κατι άλλο , σε τι θαλαζε η γήινη πορεία σου-θητεία....
    Ακομη κιαν ο κατασκευαστης σουλεγε σταυτι σεφτιαξα γιαυτο το σκοπο θασουν ολοκληρωμενος ως οντοτητα, γεματος σαν ανθρωπος;;;;
    θα σε γεμιζε να ξερεις οτι εισαι απλα μια φουσκα, ενα τυχαιο προιόν ή παλι ενα παιχνιδακι πουφτιαξε να σπαει τη πληξη του ο θεός;;;;;
    εσυ τι θαθελες να επιλεξεις ναναι ο λόγος της υπαρξης σου;;;τι θα σε ικανοποιουσε - χαιροσουν ναξερες;;
    κοντολογης εισαι ενα κλειδακι..... σε ενδιαφερει να μαθεις ποιος σε εφτιαξε κιαν υπαρχει κλειδαριά για σενα;;;; θα παψεις νασααι κλειδακι αν τα μαθεις;;;; και θα γινεις τι;;;

  2. avatar Χρήστος

   Προτιμώ να ασχοληθώ με την ζωή. Και να ξέρω ή να μην ξέρω τι θα γίνει, τι σημασία έχει; Αφού θα το μάθω έτσι και αλλιώς !!!

   1. avatar nikolaos

    καλά περίμενε θα μάθεις.

   2. avatar Thanatos

    νομιζω οτι δεν εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου
    η σκεψη του αναποφευκτου θανατου κατακυριευει τη ζωη του ανθρωπου ασχετα αν υποσυνειδητα την απωθει
    η αποψη μου ειναι οτι το συνολο των ενεργειων του ειναι προκειμενου να ξορκισει αυτη την ιδεα .... """αν ειναι δυνατον εγω ναμαι η εξαιρεση του θανατου ή εστω ναχω εξουσια ζωης και θανατου στους γυρω μου"""" κοιτα το βολφγκανκ και θα καταλαβεις...... ειμαι αναπηρος αλλα θεος φερνω τη δυστυχια και το θανατο με μια υπογραφη μου.... τους εξουσιαζω...τη ζωη

  3. avatar Spiros Ops

   Εμένα με τρομάζει περισσότερο η εικόνα παρά το παρατσούκλι σου.Θάνατος... ok εντάξει, αλλά από καρχαρία;; Ε όχι! Βάλε ένα σκιουράκι για αντίθεση! 🙂

   1. avatar Brooklyn_Garnett

    Εγώ τον καρχαρία στο αβατάρ του τον βλέπω χαριτωμένο..καθόλου τρομαχτικό.Μπορούσε να βάλει και πιο τρομαχτικό καρχαρία.

    1. avatar Thanatos

     το ζουμι ειναι στο ψαρι: στο μεγαλυτερο οικον καναλι το Βloo...... για το σπασιμο της μονοτονιας εχει μοναδικες απεικονισεις γεγονοτων που υποτιθεται οτι ειναι κλικ της στιγμης....Εκει εδειχνε μια καταπληκτικη φατσα... εναν παραλη που κατεβασμενος στη διπλανη σκαλα του γιωτ του, σχεδον ακουμπωντας τη θαλασσα εβγαζε σελφι, ενω απο πισω του ενα μετρο φαινοταν το μισο κεφαλη του Λάκη.........ετοιμος για μαμ....
     δε το πιστεψα και τις επομενες μερες βρηκα τον Λακη ακριβως στη ιδια ποζα αλλα ολακαιρο... ηταν μονταζ.Η αρχικη εικονα με ενεπνευσε, μουφερε στο μυαλο τον πλουσιο της παραβολης..... """"και τωρα καρδία μου φαε πινου και ευφραινου...."""". το πρωι δε ξυπνησε....
     ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕ την ιστορια που σουγραψα ,τη παραβολη ,τον γιωτά ,και το παρατσουκλι μου και θα καταλαβεις τι διεστραμενο μυαλο κουβαλαω.... ο Λακης το ψαρι....

   2. avatar Thanatos

    ΣΠΥΡΟ ειδα στο μπλουμπεργκ ενα πολυ εξυπνο φωτοσοπ...
    ειχαν εναν στρομπουλουλη παραλή στο κοτερο κατεβασμενο στα σκαλακια της διπλανης σκαλας.... ξερεις.... να τραβαει φιλαρεσκα μια σελφι ενω απο πισω του ερχοταν φουλαριστος ...... ο Λάκης
    καταλαβα οτι ηταν φωτομονταζ αν και αυτοιν το παρουσίαζαν σαν μοναδικες φωτογραφισεις.....
    εψαξα λιγο και βρηκα ολοκληρο τον Λάκη που στη φωτο ηταν μισοκρυμενος.... και βουαλά.....
    Την ωραια παραβολη του πλουσίου..... που το βραδυ ειπε καρδια μου πιες φαε και ευφραινου και το πρωί δε ξυπνησε τη ξερεις..... κανε τους συνδιασμους με τον κοτερά και τον thanatos και θα με πιασεις......ο λάκης ειναι πονηρος........

    1. avatar nikolaos

     βλέπω παρλαρης γαλικό παρότι είσαι θάνατος χα χα χα, α του τάλερ στο σκοτάδι χα χα χα.

  4. avatar innotrading

   Περπατώντας αργά στην προκυμαία
   "Υπάρχω" λες κι ύστερα "Δεν υπάρχεις".

  5. avatar Κι η αλλη πλευρα

   Τώρα μας πέθανες...

   1. avatar nikolaos

    μα αφού πέθανε η μια πλευρά πως γράφη η άλλη;;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει