Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει γνώμη για τα πάντα, κι έτσι δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη ότι μοιράστηκε με τον κόσμο και τις σκέψεις του για τα εμβόλια του κορονοϊού.

Ο θρύλος του μπάσκετ και αναλυτής πλέον δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο δίκτυο CNBC ότι οι ανεμβολίαστοι είναι «απλώς μ@λ@κες» [@ssholes].

Τσαρλς Μπάρκλεϊ για αρνητές εμβολίου: Τα «γαλλικά» με τα οποία τους αποκάλεσε

Πέρα από τα «γαλλικά» του, είπε ακόμα πως θεωρεί ότι οι ομοσπονδίες όλου του επαγγελματικού αθλητισμού πρέπει να υποχρεώσουν αθλητές και προσωπικό να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19.

«Ναι, έχω εμβολιαστεί», είπε ο 58χρονος Μπάρκλεϊ, «όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. Τέλος. Μπορείτε να φανταστείτε αν κάποιος από αυτούς τους τύπους που δεν έχουν εμβολιαστεί, αν κολλήσει το παιδί ενός παίκτη, τη γυναίκα του, τη σύντροφό του, τη μαμά ή τον μπαμπά του και πεθάνουν εξαιτίας κάποιας αχρείαστης συνωμοσίας; Νομίζω πως αυτό θα ήταν τραγικό».

Ο ίδιος καλεί τις ομοσπονδίες να πάρουν σοβαρά το ζήτημα: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις στη δουλειά και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνεις στη δουλειά. Κάθε χώρος εργασίας έχει κανόνες και πιστεύω πως ένας από αυτούς τους κανόνες πρέπει να είναι ότι ο κόσμος οφείλει να εμβολιαστεί»…