Μία 30χρονη μητέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες θέλησε να αποδείξει τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας στο σχολείο της 13χρονης κόρης της και η ιδέα της την έβαλε σε μπελάδες. Και αυτό γιατί εν τέλει συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη είσοδο σε σχολική μονάδα την Παρασκευή 4/6.

Η Κέισι Γκαρσία κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο Γυμνάσιο όπου φοιτεί η κόρη της φορώντας μπλούζα με κουκούλα και μάσκα, και να παρακολουθήσει κανονικά μαθήματα υποδυόμενη την 13χρονη. Όπως μετέδωσε η New York Post η ίδια η μητέρα ήθελε να αποδείξει σε όλους ότι τα μέτρα του συγκροτήματος είναι ελλιπέστατα και ότι θα μπορούσε να εισβάλει ο οποιοδήποτε.

Η 30χρονη εν τέλει συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για παράνομη είσοδο και παραποίηση κυβερνητικών εγγράφων, έχοντας προηγουμένως ανεβάσει στα social media βίντεο που τη δείχνουν να κυκλοφορεί στο σχολείο παριστάνοντας την κόρη της.

«Μοιάζω να πηγαίνω στην εβδόμη; Όχι; Τέλεια»

Στα βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στα social media φαίνεται η προετοιμασία που έκανε για να μοιάζει με 13χρονο κορίτσι ενώ ακούγεται να λέει «Μοιάζω να πηγαίνω στην εβδόμη; Όχι; Τέλεια».Στη συνέχεια η Γκαρσία ακούγεται να χαιρετά ένα άτομο που η ίδια αναγνωρίζει ως τον διευθυντή καθώς περπατά στους διαδρόμους του σχολείου ανενόχλητη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος των μαθηματικών, η 30χρονη κατέγραψε έναν καθηγητή να την αποκαλεί με το όνομα της κόρης της «Τζούλι».

Σύμφωνα με την ίδια, μόνο αρκετά αργότερα, προς το σχόλασμα, μία δασκάλα παρατήρησε ότι η Γκαρσία δεν ήταν αυτή που έλεγε και της ζήτησε να φύγει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.