Ζευγάρια πάνε στα Κατεχόμενα για να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους

Βρετανοί βουλευτές έχουν καταγγείλει τη δράση του «γκουρού» της εξωσωματικής


ΚΟΣΜΟΣ
14:13
18/01/2020
Ζευγάρια πάνε στα Κατεχόμενα για να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους
4
loading

Σε προορισμό για ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς έχουν γίνει τα Κατεχόμενα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα», ανδρόγυνα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή καταφθάνουν στην Αμμόχωστο για χάρη του «γκουρού» της εξωσωματικής, Dr. Halil Ibrahim Tekin, ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν το φύλο του παιδιού τους.

Η διαδικασία αυτή, που διαφημίζεται και στο διαδίκτυο, πραγματοποιείται σε κλινική που λειτουργεί σε χώρους του τουρκοκυπριακού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, παρά τις καταγγελίες βουλευτών από τη Μεγάλη Βρετανία για τις πρακτικές που ακολουθεί κι είναι απαγορευμένες στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε επικοινωνία με συνεργάτη του Dr. Tekin αναφέρθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι περνούν από αιματολογικές εξετάσεις και για να προχωρήσει η διαδικασία καταβάλλουν το ποσό των 7.500 ευρώ, διαβεβαιώνοντας ότι το εγχείρημα έχει 100% επιτυχία.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί η επιχείρηση, μετά τις εξετάσεις η γυναίκα ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή για περίπου μία εβδομάδα, με το κόστος της να συμπεριλαμβάνεται  στο ποσό που θα δώσει μαζί με τα έξοδα διαμονής στα Κατεχόμενα για το εν λόγω χρονικό διάστημα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Για τον άτοπο Μάσα

  Του το είπα βρε παιδια ο άνθρωπος ειναι ποιητής εκ του προχείρου που χει την μορφή του χοίρου ,
  Βεβαίως έχει το δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης αλλα εξίσου και εμείς έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε και στην προκειμένη περίπτωση λέω : οι σκέψεις του τόνο Μάσα έχουν φθάσει στο ζενίθ της αεροβατιας για να μην πω στο ΖΕΝΙΘ της ΜΑΣΑΚΙΑΣ........

 2. avatar @Τον Μασάς

  Φίλε, με το συμπάθιο αλλά μας τα έχεις κάνει τούμπανο με τις ατελείωτες [...] σου.

 3. avatar Τόνο Μάσας.

  Στους πονηρούς και περίεργους καιρούς που ζούμε θα γεμίσει ο πλανήτης με κορίτσια και γυναίκες και οι κάδοι σκουπιδιών με αγόρια. Η εξαφάνιση των ειδών είναι εδώ. Μόνο κάτι λίγοι δεινόσαυροι έχουν απομείνει στην Κρήτη στην Μάνη αλλά που θα πάει θα εξαφανιστούν κι αυτοί. Εγώ είμαι απλά αυτός που θα καταγράψει το γεγονός και ο τελευταίος των Μοϊκανδρών.

  1. avatar @Τονο

   Με συγχωρεις αλλα πρεπει να την περιορισεις λιγακι, εστω μονο την μεσημεριανή ,γιατί μας εχεις ταραξει με τις αηδίες που γραφεις καθε λιγο και λγάκι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει