Καθηγήτρια υποχρέωσε τους φοιτητές της να γράψουν τη διπλωματική της κόρης της

Την αποκάλυψη έκανε μια κυβερνητική έκθεση στη Νότια Κορέα


ΚΟΣΜΟΣ
13:06
26/03/2019
Καθηγήτρια υποχρέωσε τους φοιτητές της να γράψουν τη διπλωματική της κόρης της
loading

Καθηγήτρια πανεπιστημίου της Σεούλ φαίνεται πως υποχρέωσε τους φοιτητές της να γράψουν τη διπλωματική εργασία της κόρης της ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στη σχολή οδοντιατρικής.

Την αποκάλυψη έκανε μια κυβερνητική έκθεση στη Νότια Κορέα.

Η καθηγήτρια, η οποία διδάσκει στο πανεπιστήμιο της Σεούλ Sungkyunkwan, υποχρέωσε τους πτυχιακούς φοιτητές της να πραγματοποιήσουν ένα πείραμα διάρκειας τριών μηνών. Στη συνέχεια τους ζήτησε να παραποιήσουν τα συμπεράσματα του πειράματος και στη συνέχεια η κόρη της τα δημοσίευσε σε μια ακαδημαϊκή επιθεώρηση με το όνομά της.

Η κόρη της περιέλαβε την διπλωματική της σε αίτησή της για την εισαγωγή της στην οδοντιατρική σχολή του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ, το ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον τομέα αυτό σε εθνικό επίπεδο, όπου έγινε δεκτή τον περασμένο χρόνο.

Η Νότια Κορέα φημίζεται για το υπερβολικά ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό της σύστημα και οι ακαδημαϊκές επιδόσεις καθορίζουν την μετέπειτα πορεία των πολιτών της.

Πολλοί γονείς αισθάνονται πίεση για να στείλουν τα παιδιά τους στα καλύτερα σχολεία της χώρας και συχνά αποκαλύπτεται ότι έχουν εξαπατήσει το σύστημα.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τους εισαγγελείς να διερευνήσουν αν παραβιάστηκε ο νόμος.

«Το υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει να ζητήσει από το πανεπιστήμιό της να την απολύσει» δήλωσε αναφερόμενος στην καθηγήτρια ένας αξιωματούχος στο AFP.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει