Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που τα οπίσθια γυναίκας παίρνουν την… κάτω βόλτα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν το εμφύτευμα σιλικόνης μετακινήθηκε από τη θέση του και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να προσδώσει στα οπίσθια της ένα αλλόκοτο σχήμα.

Παρόλα αυτά εκείνη δεν ταράχτηκε και το έβαλε ξανά στη θέση του αναποδογυρίζοντάς το.

Στο είκοσι δευτερολέπτων βίντεο η γυναίκα, που τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εξηγεί: «Αυτό είναι το εμφύτευμα μου που αναποδογυρίζει. Δε νομίζω ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό».

Η αυξητική γλουτών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Λατινική Αμερική, όπου τα μεγαλύτερα οπίσθια είναι και σεξουαλικώς πιο επιθυμητά.

Ειδικός σε θέματα πλαστικής χειρουργικής στην κλινική Aurora της Βρετανίας είπε ότι τα περιστατικά αυτά οφείλονται συνήθως στο ότι το εμφύτευμα σιλικόνης δεν έχει τοποθετηθεί σωστά στη θήκη που δημιουργεί ο χειρουργός είτε μεταξύ του γλουτού και του πυελικού οστού ή στην κορυφή του γλουτιαίου μέγιστου.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί προειδοποιούν τις γυναίκες να αποφεύγουν να υποβάλλονται σε επεμβάσεις σε κλινικές που δεν έχουν την κατάλληλη άδεια, καθώς δεν είναι λίγοι οι θάνατοι που έχουν προκληθεί κατά καιρούς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.