Ρωσική πόλη βρήκε υπεύθυνη φροντίδας για τις αδέσποτες γάτες μέσω… αγγελίας

Υποβλήθηκαν συνολικά 80 αιτήσεις για την θέση του υπευθύνου


ΚΟΣΜΟΣ
2:27
11/10/2018
Ρωσική πόλη βρήκε υπεύθυνη φροντίδας για τις αδέσποτες γάτες μέσω… αγγελίας
2
loading

Οι αρμόδιοι της μικρής πόλης Ζελενογράντσκ, που βρίσκεται στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, έβαλαν μια ασυνήθιστη για πολλούς αγγελία, μέσω της οποίας ζητούσαν έναν υπεύθυνο φροντίδας για τις γάτες της πόλης, η οποία είναι γνωστή για τα ζωοφιλικά της αισθήματα.

Το άγαλμα γάτας που υπάρχει στο κέντρο της πόλης, αλλά και το γεγονός ότι στον θυρεό της πόλης υπάρχει μια γάτα, δείχνει την αγάπη των κατοίκων της για τις γάτες, πολλές από τις οποίες είναι αδέσποτες και χρειάζονται φροντίδα.

Η αγγελία δεν πέρασε απαρατήρητη. Υποβλήθηκαν συνολικά 80 αιτήσεις για την θέση του υπευθύνου. Τελικά ως υπεύθυνη φροντίδας για τις γάτες της πόλης επελέγη η κάτοικος της Σβετλάνα Λογκουνόβα, στην οποία έδωσαν ένα ποδήλατο, μια στολή, ένα πράσινο φωσφοριζέ μπουφάν, ένα μαύρο παπιγιόν και ένα καπέλο, ώστε να ξεχωρίζει. Παράλληλα της διέθεσαν μηνιαίως ένα κονδύλιο της τάξεως των 5.700 ρουβλίων (75 ευρώ ) για να παρέχει τις απαραίτητες φροντίδες στις γάτες της πόλης που περιλαμβάνουν φαγητό, χάδια, βόλτες μέσα στο καλαθάκι του ποδηλάτου.

Η ίδια η Λογκουνόβα βέβαια μπορεί να επελέγη για τη θέση αυτή μεταξύ των 80 υποψηφίων, αλλά όπως λέει η ίδια «θα χρειασθώ ένα χέρι βοηθείας, μιας και μόνη μου δεν μπορώ να φροντίζω ξεχωριστά την κάθε γάτα της πόλης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Cherry

    Αυτό είναι! Δουλειά και κοινωνική προσφορά μαζί!

  2. avatar SCULLYXL5

    ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει