Σε ένα περίεργο στοίχημα, ένας Ινδός από το Νέο Δελχί τζόγαρε τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά σε μια παρτίδα και τους έχασε όλους.

Όπως μεταδίδουν οι «Times of India», ο Mohsin έχασε τη φαμίλια του στα τυχερά παιχνίδια και ο Imran, ο άνθρωπος που την κέρδισε, πήγε μετά στο σπίτι του για να εισπράξει.

Ανάγκασε τη γυναίκα να τον ακολουθήσει, εκείνη ούρλιαζε και χτυπιόταν ωστόσο, αναγκάζοντας το συμβούλιο της κοινότητας να παρέμβει.

Οι γεροντότεροι αποφάσισαν τελικά πως ένα από τα παιδιά έπρεπε να δοθεί στον νικητή της παρτίδας, όπως και έγινε. Το όλο επεισόδιο εξόργισε όπως ήταν φυσικό τη σύζυγο, η οποία ζήτησε διαζύγιο από τον Mohsin, καταθέτοντας ταυτοχρόνως μήνυση τόσο κατά του συζύγου της όσο και των πέντε ακόμα που πήραν μέρος στη μοιραία παρτίδα.

AP_16365270219495

Όπως μας λέει η εφημερίδα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και είχε αποκτήσει δύο γιους. Ο Mohsin την είχε ξαναχάσει μάλιστα στα χαρτιά και το 2015, αν και τότε είχε δικαιωθεί στο λαϊκό δικαστήριο της κοινότητας.

Στο νέο επεισόδιο, οι «Times of India» μας λένε πως το δικαστήριο παρήγγειλε στην αστυνομία να ερευνήσει τα πώς και τα γιατί της συγκεκριμένης παρτίδας και να στοιχειοθετήσει υπόθεση κατά του συζύγου. Όσο για την τύχη του παιδιού, όλα θα κριθούν στο κανονικό δικαστήριο του Νέου Δελχί…