Σε πλειστηριασμό το δόντι του Τζον Λένον!

Αναμένεται να ξεπεράσει τα 18.000 ευρώ


ΚΟΣΜΟΣ
15:42
21/10/2011
Σε πλειστηριασμό το δόντι του Τζον Λένον!
3
loading

Μια από τις πολλές δημοπρασίες με προσωπικά αντικείμενα του θρύλου των Beatles, Τζον Λένον, θα λάβει χώρα στις 5 Νοεμβρίου. Αυτή τη φορά το αντικείμενο της δημοπρασίας θα είναι… πολύ προσωπικό!

Η κυρία Dot Jarlett, οικονόμος του Λένον στο σπίτι που διατηρούσε στο Surrey της Αγγλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’60, έχει βγάλει στο σφυρί και στο παρελθόν πράγματα που σχετίζονται με τον πρώην εργοδότη της, με το πλέον φημισμένο αντικείμενο εξ αυτών να είναι το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε στο εξώφυλλο του Rubber Soul.

Αυτή τη φορά, το αντικείμενο που θα δημοπρατηθεί είναι ένα δόντι του «Σκαθαριού» που ο ίδιος είχε χαρίσει στην κόρη της οικονόμου, η οποία ήταν φανατική των Beatles!

Το ποσό πώλησης αναμένεται να φτάσει τις 16.000 λίρες (18.350 ευρώ), αφού είναι γνωστό ότι οι φανατικοί των «Σκαθαριών» κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα προσωπικό τους αντικείμενο.

Το αν τελικά θα είναι το ακριβότερο δόντι του κόσμου, παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Μένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα η φαντασία της οικονόμου και τι άλλο θα βρει να δημοπρατήσει εκμεταλλευόμενη τη φήμη του πρώην εργοδότη της…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Gina

    η γελιοτητα σε ολο της το μεγαλειο

  2. avatar dana

    αντε να δούμε και τα [..] του Καράμπελα κάποια στιγμή σε δημοπρασία....

  3. avatar Aisiodoxos

    ΕΛΕΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει