Μία άγνωστη κυρία βρέθηκε σήμερα στα πρωτοσέλιδα ολόκληρου του κόσμου, καθώς ήταν παρούσα στην αίθουσα του Λευκού Οίκου όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και οι συνεργάτες του, ανάμεσά τους και η Χίλαρι Κλίντον, παρακολουθούσαν την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν από τις ειδικές δυνάμεις SEALs.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, πρόκειται για την Audrey Tomason και ο επίσημος τίτλος της είναι «Διευθύντρια Αντικατασκοπείας», όμως σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανώτατα στελέχη, οι πληροφορίες για την εν λόγω κυρία είναι μάλλον μηδαμινές.

Οι λόγοι που έγινε θέμα είναι τρεις: είναι η μόνη γυναίκα στο δωμάτιο, πλην της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Δείχνει να είναι ο μόνος άνθρωπος στο δωμάτιο κάτω των 40 ετών και το σημαντικότερο στέκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον ίδιο τον Πρόεδρο κατά την σημαντικότερη επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών τις τελευταίες δεκαετίες.

Όταν ερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου γιατί δεν την γνωρίζουμε, απάντησε απλά «μα δεν έχουμε ξανασκοτώσει τον Μπιν Λάντεν».

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν