Μια νεαρή αποφάσισε να βάλει filler στα χείλη της για να κάνει πιο ωραία την εμφάνισή της και τελικά κατέληξε αγνώριστη, αφού το πρόσωπό της πρήστηκε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η 24χρονη Shaunna Harris που εργάζεται ως ακτινολόγος έκανε δύο ενέσεις στα χείλη της και παρουσίασε σοβαρή αλλεργική αντίδραση, με αποτέλεσμα να πάει στα επείγοντα του νοσοκομείου, με βάση τη Mirror.

«Ήμουν πρησμένη στη μύτη, τα χείλη, τα μάτια, παντού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε η κοπέλα.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί χορήγησαν αδρεναλίνη και της τοποθέτησαν ορό, αναφέροντας ότι εμφάνισε αλλεργία στην υαλουρονιδάση, ένα διαλυτό πρωτεϊνικό ένζυμο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος που περιέχεται στα δερματικά πληρωτικά.

«Για τρεις μέρες δεν βγήκα από το σπίτι, έμεινα μέσα γιατί το πρόσωπό μου ήταν πρησμένο. Φοβήθηκα ότι δεν θα επανέλθει ποτέ στο φυσιολογικό», είπε η 24χρονη και πλέον προειδοποιεί τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός στα προϊόντα ομορφιάς.