Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει την εναγώνια διάσωση ενός άνδρα από πλήρωμα ελικοπτέρου. Ο νεαρός πήδηξε μέσα σε πλημμυρισμένο κανάλι στο Λος Άντζελες, για να σώσει από τα ορμητικά νερά τον σκύλο του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες απάντησε σε αίτημα εργαζομένων του ποταμού Λος Άντζελες περίπου στις 2:45 μ.μ. Τη Δευτέρα, όταν βρήκαν τον άνδρα, που είχε πηδήξει στα τρεχούμενα νερά, ανακοίνωσαν: «Χρησιμοποιώντας ένα ελικόπτερο, το πλήρωμα έφτασε ακριβώς πάνω από το ποτάμι και κατέβασαν έναν πυροσβέστη, για να ξεκινήσει η διάσωση. Το μέλος του πληρώματος κατάφερε να αρπάξει τον άνδρα, ο οποίος είχε ακόμη τις αισθήσεις του και τον έβγαλε από το ορμητικό ρεύμα με ασφάλεια, όπως δείχνει το βίντεο.

«Ο σκύλος κατάφερε να κολυμπήσει με ασφάλεια, ενώ και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά», έγραψε το πυροσβεστικό σάιτ «LA Fire». Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων για νοσηλεία. Μετά τη διάσωση, το LA Fire ανέφερε ότι το κουτάβι ήταν «ευτυχισμένο που ήταν ζωντανό και πρόθυμο να επανενωθεί με τον δεσπότη του».

«Οι κακές καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να μαστίζουν το Λος Άντζελες, το οποίο έχει ήδη επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την πόλη. Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης έχουν ανταποκριθεί σε πολλαπλές αναφορές για διακοπές ρεύματος, πεσμένα δέντρα, πλημμύρες δρόμων και άλλα εμπόδια στους δρόμους», δήλωσαν αξιωματούχοι, όπως μεταδίδει το foxnews.

Οι Αρχές της πόλης έχουν λάβει περισσότερες από 300 αναφορές για κατολισθήσεις, για περισσότερα από 250 πεσμένα δέντρα και έχουν πει ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα. Μέχρι στιγμής στα περισσότερα σπίτια, ωστόσο, η ρευματοδότηση έχει αποκατασταθεί.