Μια μέλλουσα νύφη ετοίμασε λεπτομερώς τον γάμο της, αλλά υπολόγισε χωρίς τον γαμπρό, που δεν ενημέρωσε ποτέ, με αποτέλεσμα ο άνδρας να την κοπανήσει, όταν κατάλαβε ότι θα τελούνταν το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, μια διακοσμήτρια γάμων περιέγραψε με ανάρτηση στο Reddit την πιο περίεργη εμπειρία που βίωσε στην εργασία της.

«Πριν από δύο χρόνια, με φώναξαν να ετοιμάσω σε γήπεδο γκολφ μια αίθουσα για γάμο. Στα μισά της ημέρας, έμαθα πως ήταν γάμος-έκπληξη, τον οποίο διοργάνωσε κρυφά η νύφη, αφού ο καλός της αργούσε να κάνει τη σχετική πρόταση, παρότι ήταν καιρό μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Mirror.

«Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, μέχρι που εμφανίστηκε ο άνδρας, ο οποίος πήγε ντυμένος να παίξει γκολφ, μαζί με τους φίλους του. Μπήκε στην αίθουσα, νομίζοντας πως θα διασκέδαζε. Τελικά, κατάλαβε πως ήταν ο γάμος του. Είδε τη νύφη, σάσιστε και την κοπάνησε τρέχοντας, χωρίς να πει κάτι, ενώ εκείνη έκλαιγε με λυγμούς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας απόρησαν με το σκηνικό και ρώτησαν να μάθουν τι έγινε στη συνέχεια, με τη διακοσμήτρια να γράφει «δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι παρέμειναν μαζί. Αν ήσασταν μπροστά, θα βλέπατε πως ο γαμπρός φρίκαρε».