Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε σύγχυση, επειδή η κουνιάδα της ζητάει από όλη την οικογένεια να δώσει λεφτά, προκειμένου να προχωρήσει το διαζύγιο της και να «σταθεί στα πόδια της».

Σύμφωνα με την Mirror, η γυναίκα έγραψε ανώνυμα σε ένα διαδικτυακό φόρουμ ψάχνοντας για βοήθεια και ανέφερε πως η αδερφή του συζύγου της έφτιαξε ένα ομαδικό τσατ στα social media, προσθέτοντας τόσο συγγενείς της δεύτερης, όσο και της πρώτης, ακόμα και τα ξαδέρφια της.

«Δεν ζητάει χρήματα μόνο από την μητέρα της, αλλά από τον άνδρα μου, εμένα, τους γονείς μου και τα ξαδέρφια μου. Λέει ότι θέλει λεφτά για να σταθεί στα πόδια της, αλλά αξίζει και πρέπει να πληρώσω;», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Επίσης, υποστήριξε ότι η κουνιάδα έχει παντρευτεί ένα «μεγάλο μωρό» με τον άνδρα της να είναι σπάταλος και «να αγοράζει συνέχεια βλακείες», με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθόλου χρήματα στο σπίτι.

Ορισμένοι χρήστες λοιπόν, παρότρυναν την γυναίκα να συνεισφέρει, αναφέροντας ότι «πάντα βοηθάς τον άλλον όταν έχει ανάγκη» και πως «πρέπει να το κάνεις είναι αδελφή του συζύγου σου».

Εντούτοις, άλλοι διαφώνησαν με ένα άτομο να τονίζει ότι «θα έδινα χρήματα μόνο αν ήταν το παιδί μου» και ένα άλλο να σημειώνει ότι «δεν δίνεις χρήματα σε κάποιον που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του, γιατί τον οδηγείς να επαναλάβει το ίδιο λάθος και χειρότερα».