Ένας ζηλιάρης σύντροφος φέρεται να πυροβόλησε και δολοφόνησε την πρώην κοπέλα του, μια 38χρονη στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μπροστά στα παιδιά της, ηλικίας 14,12 και 7 ετών όπως δήλωσαν συντετριμμένοι οι συγγενείς της γυναίκας και οι Αρχές. Η Τζαμέκα Γουίλιαμς ετοιμαζόταν για βραδινή έξοδο όταν ο πρώην σύντροφός της και πατέρας των δύο εκ των τριών παιδιών την πυροβόλησε με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Η τραγωδία έγινε γνωστή όταν η 14χρονη κόρη της Γουίλιαμς πήρε τη θεία της στο τηλέφωνο: «Ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά». Μετά τη δολοφονική επίθεση ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

«Πονάει το γεγονός ότι τα παιδιά έπρεπε να βιώσουν αυτή την τραυματική εμπειρία και αυτές θα είναι οι τελευταίες αναμνήσεις που θα έχουν από τη μητέρα τους». Ο άνδρας τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί, μεταδίδει η New York Post.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 38χρονη και ο δράστης είχαν τσακωθεί πριν εκείνος να την σκοτώσει. Σύμφωνα με τους συγγενείς της γυναίκας η σχέση της Τζαμέκα Γουίλιαμς με τον δράστη είχε ξεκινήσει από όταν πήγαιναν στο σχολείο, είχε πολλές διακυμάνσεις και πριν λίγο καιρό χώρισαν, μεταδίδει η New York Post.

«Όταν την είδε να ισιώνει τα μαλλιά της και να ετοιμάζεται να βγει της είπε: “Δεν θα πας πουθενά! Σήμερα είναι η μέρα” και τότε την πυροβόλησε» δήλωσε συγγενής της 38χρονης.