Αν θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, παραμένοντας ωστόσο στη μόδα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την γεμίσετε με πολλά ζεστά αλλά κομψά φθινοπωρινά βασικά κομμάτια που θα λειτουργήσουν για κάθε φθινοπωρινή περίσταση.

Το πρώτο βήμα είναι να αναζητήσετε χρώματα με θέμα το φθινόπωρο, τα οποία περιλαμβάνουν ουδέτερους και ζεστούς τόνους. Τα ουδέτερα φιλικά προς το φθινόπωρο χρώματα περιλαμβάνουν το καφέ, το μπεζ και το κρεμ. Για εκείνες που σας αρέσουν ιδιαιτέρως τα πιο έντονα χρώματα, σκεφτείτε τα πολύχρωμα φύλλα του φθινοπώρου. Χρώματα όπως το μουσταρδί, το χρυσομπρονζέ της σκουριάς και το βυσσινί του κράνμπερι λειτουργούν ιδιαίτερα καλά για τη σεζόν που διανύουμε.

Παλτό στις αποχρώσεις του φθινοπώρου

Τα κομμάτια που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Τα πανωφόρια είναι η κορυφαία κατηγορία που μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή την εποχή του χρόνου. Για παράδειγμα ένα δερμάτινο μπλέιζερ είναι μια εξαιρετική βάση για να προσθέσετε στη ντουλάπα σας αυτό το φθινόπωρο, αναφέρει το thelist.com. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί με μπλουζάκι και κολάν για μια πιο χαλαρή ημέρα ή να φορεθεί πάνω από ένα φόρεμα για ένα ραντεβού για ποτό ή δείπνο. Για μια εμφάνιση, ωστόσο, με πιο grunge χαρακτήρα, μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα μεγάλου μεγέθους δερμάτινο τζάκετ μοτοσικλετιστή.

Νεαρή γυναίκα με φθινοπωρινά ρούχα

Τα γιλέκα είναι, επίσης, στη μόδα αυτό το φθινόπωρο και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε εμφάνιση. Ενώ τα πουλόβερ από κασμίρ και μαλλί είναι υπέροχα για το χειμώνα, το Who What Wear συνιστά βαμβακερά πουλόβερ για τις μέτριες θερμοκρασίες φθινοπώρου, καθώς το ύφασμά τους αναπνέει περισσότερο.

Από την άλλη, η επένδυση σε μια καμπαρντίνα θα σας κρατήσει άνετη το φθινόπωρο και θα σας δώσει μια σταθερή επιλογή, που μπορείτε να φορέσετε πάνω από κάθε ντύσιμο.

Τα βασικά ρούχα για την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

Η πιο καυτή τάση

Η πιο καυτή τάση, σύμφωνα με το thelist.com, για την εποχή που διανύουμε, ωστόσο, είναι το σακάκι. Αγοράστε ένα απλό μάλλινο, καρό/φανελένιο, δερμάτινο ή κοτλέ σακάκι σε υπερμεγέθη, χαλαρή εφαρμογή ή κάτι πιο στενό με ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας.

Το Who What Wear προτείνει, επίσης, να προμηθευτείτε ένα καπιτονέ μπουφάν, το οποίο θα σας κρατήσει ζεστές κατά τις νυχτερινές σας εμφανίσεις.