Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αναζητάμε τα τέλεια παπούτσια που αναδεικνύουν την εξωστρέφεια του καλοκαιριού. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα είναι γεμάτη με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ. Προτεραιότητα έχει το σωστό μείγμα άνεσης και στιλ που διαμορφώνει την τελική επιλογή ανάλογα με την περίσταση.

Σχεδιαστές και brands αποδεικνύουν το σχεδιαστικό τους momentum σε μια πολλά υποσχόμενη σεζόν. Οι νέες στιλιστικές τάσεις σε παπούτσια και τσάντες εγγυώνται πως αν συνδυαστούν σωστά φέρνουν την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση με mode στο ΟΝ.

Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες επενδύουν σε σέξι γόβες και πληθωρικές τσάντες με οποιοδήποτε κόστος. Τι θα λέγατε αν σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τα πιο μοντέρνα παπούτσια και αξεσουάρ από επώνυμα brands σε οικονομικές τιμές;

Βρήκαμε την ιδανική διαδικτυακή τοποθεσία που σας δείχνει τα βήματα του καλοκαιριού σε 2 κλικ. Από φλατ σανδάλια μέχρι γόβες, slides και sneakers θα αντλήσετε έμπνευση απ’ όλα τα στιλ παπουτσιών.

Δημοφιλείς μάρκες εδραιωμένες στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ έρχονται να ενδυναμώσουν τα καλοκαιρινά γυναικεία και ανδρικά looks.

Πιο συγκεκριμένα, στο ZakroShoes θα βρείτε συνεργασίες με τα πιο γνωστά fashion brands παγκόσμιας εμβέλειας όπως Camper, Geox, Clarks, Birkenstock, Pepe Jeans, US POLO ASSN., Windsor Smith που εξυμνούν τη μόδα και το στιλ. Ξεχωριστές προτάσεις από εγχώριες μάρκες όπως Sante, Mourtzi και FRNC

Μοντέρνα γυναικεία και ανδρικά παπούτσια με staple διακοσμητικές λεπτομέρειες δημιουργούν τα πιο στιλάτα outfits με την υπογραφή της Zakro Collection.

Ξεχωρίσαμε εξαιρετικά σχέδια με γοητευτικές λεπτομέρειες:

Φλατ σανδάλια στο τερέν της μόδας

Το να βρείτε τα ιδανικά σανδάλια αποτελεί πρόκληση. Υιοθετήστε τις πιο μοντέρνες προτάσεις σε σανδάλια στο Zakro Shoes στην πιο κομψή ever πρόταση, Με την άνεση να υπερισχύει ανακαλύψτε σανδάλια που θα σας δώσουν αφορμή για viral looks.

Γόβες γένους θηλυκού

Αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα όσο κανένα άλλο παπούτσι. Έτσι, οι γόβες μετατράπηκαν στο απόλυτο σύμβολο της γυναικείας κομψότητας που ανήκει σε κάθε γυναίκα. Χαρίζουν θηλυκή κίνηση υπογραμμίζοντας έναν σύγχρονο δυναμισμό. Οι slingbacks γόβες επιστρέφουν δυναμικά εκφράζοντας διαχρονική επιλογή μέσα από την easy chic κομψότητα. 

Με τα mules τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος 

Έχει αποδειχθεί ότι τα mules είναι μετριόφρονα σέξι, απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Η τάση αυτή στο αποκορύφωμά της φέτος προβάλλεται από μεγάλα brands τα οποία προτείνουν διαχρονικά σχέδια που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Flatforms για κάθε περίσταση

Τα flatforms ανακηρύσσονται στους δυνατούς πρωταγωνιστές της σεζόν με αισθητές επιρροές από την δεκαετία των ‘90ς. Μέσα από χρωματικές αντιθέσεις και ανατρεπτικούς συνδυασμούς πετυχαίνουν τη βασική συνταγή για μοναδικά looks. Chunky σόλες παίζουν τον ρόλο του detail changer και κάνουν τη διαφορά.

Πέδιλα για το πιο stylish καλοκαίρι

Τα πέδιλα μπαίνουν στη λίστα ως τα πιο hot παπούτσια της σεζόν. Με ιδιαίτερη μαεστρία προσαρμοσμένα στο σήμερα γίνονται το εισιτήριο για το ελληνικό καλοκαίρι και τις διακοπές. Διαχρονικά ψηλοτάκουνα, μεσαίου μεγέθους τακούνι ή φλατ πέδιλα είναι σταθερά ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων. Με λεπτό ή χοντρό τακούνι δίνουν τη δική τους στιλιστική εκδοχή κατάλληλα για κάθε occasionwear. Το απόλυτο καλοκαιρινό blockbuster μέσα από μινιμάλ, μοντέρνα και κλασικά, γυναικεία πέδιλα αναδεικνύει περίτεχνα την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Ένα ελληνικό eshop, το Zakro Shoes, που στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα σας μέσα από τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές.