Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός (Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Σικάγο το 2002), έχει αποκαλύψει πολλές φορές ότι προσπαθεί αρκετά για να διατηρήσει την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η σταρ του Χόλιγουντ θα επένδυε αρκετά χρήματα στην περιποίησή της, η ίδια έχει παραδεχθεί ότι για την φροντίδα τόσο του προσώπου και του σώματός της, όσο και των μαλλιών της χρησιμοποιεί προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι της. Όπως και σε κάθε άλλης νοικοκυράς.

Αυτό που κάνει, λοιπόν, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι να εφαρμόζει σε καθαρό δέρμα ένα μείγμα αλατιού και μελιού, τόσο για απολέπιση, όσο και για ενυδάτωση, καθώς και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. «Μόλις ξεπλύνετε με νερό το δέρμα σας θα είναι υπέροχο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στη Mail Online.

Όσο για τα μαλλιά της, επιλέγει να τα λούζει με μπύρα και μέλι, για το μεταξένιο αποτέλεσμα που βλέπετε στις εμφανίσεις της. Και ενώ η κατανάλωση της μπύρας, πέρα από την δροσιστική απόλαυση που προσφέρει, μόνο φουσκωμένη κοιλίτσα μπορεί να σας προσφέρει, η εφαρμογή της στην περιποίηση των μαλλιών, σύμφωνα με τη λαμπερή ηθοποιό, είναι άκρως αποτελεσματική.

Παρόλο που μπορεί για τις επόμενες μέρες να μυρίζει όπως ο πάτος ενός βαρελιού μπύρας, παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο δεν την ενοχλεί, καθώς έχει καταφέρει να αποκτήσει τα μαλλιά που πάντα ονειρευόταν χρησιμοποιώντας τη μπύρα ως μαλακτική κρέμα.

Τέλος, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι μέσα στην τσάντα της έχει πάντα το νεσεσέρ με τα καλλυντικά της, για να μπορεί να περιποιηθεί τον εαυτό της ανά πάσα ώρα και στιγμή.