Αν κουράστηκες να ακούς τα ίδια και τα ίδια για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σου, αν βαρέθηκες να ακούς και να διαβάζεις για την καλύτερη φροντίδα των μαλλιών σου, τότε μάλλον δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τα προϊόντα της QURE INTERNATIONAL. Η QURE INTERNATIONAL γεννήθηκε από την αγάπη για τη δύναμη της φύσης και όσα εκείνη μπορεί να δώσει απλόχερα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει καλύτερα στον τομέα της ομορφιάς. Αξιοποιεί τον πλούτο της φύσης και με επιστημονικά επιλεγμένους συνδυασμούς, προάγει την υγεία της επιδερμίδας. Η QURE σεβόμενη πάντα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, έχει αποκλείσει από τα προϊόντα της συστατικά, που θα μπορούσαν να το επιβαρύνουν.

Η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων με αυστηρά κριτήρια επιλογής πρώτων υλών και η υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, που αποδεδειγμένα βελτιώνουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, καθιστούν τα προϊόντα της QURE, σύμμαχο φροντίδας και ομορφιάς στη γυναίκα του σήμερα.

Εκτός από την εγγυημένη ποιότητα που διαθέτουν, έχουν σύνθεση ύψιστης σημασίας και μελέτης, καθώς δεν αρκεί μόνο η ποιότητα, αλλά και ο συνδυασμός αποτελεσματικών και πρωτοπόρων συστατικών, που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Η QURE INTERNATIONAL λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις της εποχής και του σύγχρονου τρόπου ζωής, καθώς και τους ρυθμούς της καθημερινότητας, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα για ενυδάτωση και φυσική περιποίηση προσώπου για αντιγήρανση και ανάπλαση του δέρματος, και ολοκληρωμένη σειρά ξηρών ελαίων για την ενυδάτωση του σώματος. Επίσης είναι από τις λίγες εταιρείες που στη γκάμα των προϊόντων της έχει ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για τον άνδρα του σήμερα.

Η QURE INTERNATIONAL μεταξύ άλλων, προσφέρει ολοκληρωμένη θεραπεία θρέψης και αναδόμησης για τα μαλλιά με έλαιο κάνναβης. Tο έλαιο κάνναβης κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος καθημερινά και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητές του.

  • Είναι θρεπτικό σε λιπαρά οξέα, έχει βιταμίνες και αντιμικροβιακά.
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενδυνάμωση της τρίχας, προστασία από την  ξηρότητα και λάμψη.
  • Πυκνώνει την υφή των μαλλιών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα αναδόμησης, και έναν ορό με έλαιο κάνναβης για βαθιά αναδόμηση και σχηματισμό κερατίνης.