Είναι να αναρωτιέται κανείς πώς η 53χρονη Νικόλ Κίντμαν καταφέρνει να διατηρείται σε τέλεια φόρμα, παραμένοντας υγιής και λαμπερή με το γεμάτο πρόγραμμα και την έντονη καθημερινότητα που χαρακτηρίζει μια σταρ του Χόλιγουντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η λαμπερή ηθοποιός αποκάλυψε πως το μυστικό της κρύβεται τόσο στην προσεγμένη διατροφή, όσο και στην άσκηση, ένας συνδυασμός που εγγυάται την υγιή και τέλεια εμφάνισή της, για την οποία η Κίντμαν κοπιάζει καθημερινά.

Όσον αφορά στην υγιεινή διατροφή, η Κίντμαν αποκάλυψε πώς δεν είναι οπαδός της περιοριστικής διατροφής. Αντιθέτως, η ηθοποιός δοκιμάζει μια διαφορετική προσέγγιση, όπου αυτό που τρώει καθορίζεται κυρίως από τις επιθυμίες της. Παρόλο που δεν ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα, δίνει προσοχή στην ισορροπία μεταξύ υγιεινών τροφών και ένοχων απολαύσεων. Στόχος της είναι να διατηρήσει ένα επαρκές ποσοστό, της τάξης του 80%, υγιεινών τροφών και μόλις ένα 20% απολαυστικών λιχουδιών.

Στις ρουτίνες άσκησης, η ηθοποιός περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τύπους άσκησης, όπως τρέξιμο και spinning, ενώ απολαμβάνει, επίσης, και την πρακτική της γιόγκα.

Μια ισορροπημένη διατροφή, λοιπόν, με επιτρεπόμενες λιχουδιές σε συνδυασμό με καλή άσκηση όπως φαίνεται και με το παράδειγμα της Κίντμαν κάνει θαύματα στην κυριολεξία. Είστε έτοιμες να ακολουθήσετε το παράδειγμά της;