Ο μαγικός τρόπος να απομακρύνετε την μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα χέρια σας

Δύο έξυπνα κόλπα με άμεσα αποτελέσματα


ΓΥΝΑΙΚΑ
14:28
22/07/2020
Ο μαγικός τρόπος να απομακρύνετε την μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα χέρια σας
1
loading

Πόσες φορές μετά από το καθάρισμα των κρεμμυδιών δεν έχει ξεμείνει η μυρωδιά τους στα χέρια σας; Πολλές φορές ακόμη και μετά το σαπούνισμα αυτή επιμένει φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση αν ακριβώς μετά το μαγείρεμα πρέπει να συναναστραφείτε κοινωνικά με διάφορο κόσμο.

Για να μην δυσανασχετείτε, λοιπόν, σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν δύο μαγικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε την απωθητική μυρωδιά των κρεμμυδιών από τα χέρια σας στο άψε σβήσε. Και μάλιστα με αντικείμενα και υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας.

Η πρώτη επιλογή που έχετε είναι να βάλετε τα χέρια σας κάτω από την βρύση με ένα μεταλλικό πιρούνι, κουτάλι ή μαχαίρι. Τρίψτε με τα χέρια σας το αντικείμενο που επιλέξατε για λίγα λεπτά και μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα δείτε ότι η μωρωδιά από τα κρεμμύδια έχει εξαφανιστεί.

Μια άλλη λύση αποτελεί το πίλινγκ των χεριών σας με χοντρό αλάτι. Αφήστε τα χέρια σας και πάλι κάτω από το νερό και τρίψτε τα με το χοντρό αλάτι. Μόλις τελειώσετε με την απολέπιση θα δείτε ότι η άσχημη μυρωδιά των κρεμμυδιών έχει απομακρυνθεί εντελώς από αυτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κρεμμυδι

    Κρεμμύδια ξερά=100 γρ =10 χιλιοστά τού γραμμαρίου Βιταμίνη C . Ενδιαφέρουσες οι αποσμητικες επιλογές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει