Πολλές είναι οι προτάσεις για δώρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με τις πιο γνωστές να περιλαμβάνουν κοσμήματα και λουλούδια. Υπάρχει όμως και ένα αληθινά ξεχωριστό δώρο που θα ξετρελάνει κάθε γυναίκα, το Collagen Pro Active!

Ιδανικό δώρο από έναν άντρα που θέλει να ξεχωρίσει με τη φετινή του επιλογή, αλλά και -γιατί όχι- από μία γυναίκα σε έναν άντρα!

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, σε μορφή πεπτιδιών απαραίτητο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Η μοναδική του σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα, κάνει το Collagen Pro-Active τόσο ξεχωριστό.

Επιπλέον, περιέχει το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, μαγνήσιο και πυρίτιο, των οποίων όλοι γνωρίζουν τα πολλαπλά οφέλη που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι δύο βασικές λειτουργίες που διαθέτουν τα πεπτίδια κολλαγόνου είναι ότι α) αποτελούν φυσική πηγή αμινοξέων και β) είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για:

α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.

Με απλά λόγια… οι ίνες του κολλαγόνου βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματός μας, αλλά και των περισσότερων ιστών του σώματός μας.

Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο:
COLLAGEN POWER S.A.

Βρείτε το Colladen Pro Active εδώ:

http://www.collagenpower.gr/

https://www.facebook.com/DrinkCollagen?ref=ts&fref=ts