Δείτε ποια προϊόντα ομορφιάς δεν είναι απαραίτητα να χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας περιποίηση και τις εναλλακτικές επιλογές για πραγματική περιποίηση…

– Τονωτική λοσιόν

Είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη. Οι τονωτικές λοσιόν εφευρέθηκαν επειδή στα προϊόντα καθαρισμού κάποια σαπούνια ήταν σκληρά με το δέρμα, αφήνοντάς την επιδερμίδα ξηρή. Τα καθαριστικά σήμερα είναι πιο ήπια και με ενυδατικούς παράγοντες.

– Μάσκα ποδιών

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να βάλετε στα πόδια σας μία μάσκα. Σε αντίθετη περίπτωση, η ενυδατική κρέμα μπορεί να απαλύνει τα τραχιά σημεία στα πόδια σας και θα κάνει δουλειά.

– Exfoliator Lip

Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, ένα lip balm και μόνο θα τα κρατήσει μεταξένια. Μπορείτε να κάνετε και το εξής κόλπο: Τυλίξτε ένα χαρτομάντιλο στο δείκτη του χεριού σας, βάλτε αρκετό βούτυρο κακάο και τρίψτε το πάνω από τα χείλη σας. Θα τα απαλύνει αφαιρώντας τα πετσάκια χωρίς να προκαλέσει κάποιο ερεθισμό.

– Προϊόντα κυτταρίτιδας

Δεν θα απαλλαγείτε με μία λοσιόν ή κρέμα από την κυτταρίτιδα. Τα αντηλιακά τώρα το καλοκαίρι βοηθούν στην πρόληψη της UV ακτινοβολίας που προκαλεί απώλεια κολλαγόνου κάτι που κάνει το δέρμα να χαλαρώσει και να φαίνονται τα αντιαισθητικά λακάκια.

Άσκηση και σωστή διατροφή, πολλά υγρά και διακοπή καπνίσματος καθώς και μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι τα βασικά μυστικά για να την καταπολεμήσετε.

– Κρέμα Λαιμού

Χαρίστε στο λαιμό σας την ίδια φροντίδα με το πρόσωπό σας: εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα με SPF κάθε πρωί και μια κρέμα με ρετινόλη κάθε βράδυ.

– Ακριβές ενυδατικές κρέμες

Μην παρασύρεστε από πολυτελείς συσκευασίες μιας ενυδατικής κρέμας. Ο σκοπός της κάθε ενυδατικής είναι να σφραγίσει την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα σας απαλό και λείο.

Είτε η ενυδατική κρέμα κοστίζει 200 είτε 20 ευρώ, χρησιμοποιεί τα ίδια βασικά συστατικά για να πετύχει αυτό που είναι σχεδιασμένη να προσφέρει: ενυδάτωση.

Πηγή: omorfamystika.gr