Μουλιάζουμε τα σαβουαγιάρ στον κρύο καφέ και τα τοποθετούμε κάθετα σε ένα ποτήρι μέχρι να στεγνώσουν καλά.

Βάζουμε το Στραγγιστό γιαούρτι Μεβγάλ σε ένα βαθύ μπολ και το χτυπάμε με τη ζάχαρη. Τοποθετούμε τα σαβουαγιάρ δίπλα – δίπλα σε ένα σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα γιαουρτιού.

Το αφήνουμε για δύο ώρες στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με το κακάο πριν σερβίρουμε.

Υλικά: (για 4 άτομα)
8 μπισκότα σαβουαγιάρ
750 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι Μεβγάλ 10% ή 2%
15 γρ. γαλλικό καφέ
1 κουταλιά της σούπας άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη