Μητέρα, επιχειρηματίας, μοντέλο. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας και έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες πασαρέλες, η Βίκυ Καγιά είναι ένας από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους στην Ελλάδα να μιλήσει για styling.

Μέσα από το Instagram της, η Βίκυ Καγιά δίνει τις δικές της προτάσεις για καθημερινά outfits, με την αλάνθαστη ματιά της και την ικανότητά της στον συνδυασμό σχεδίων και υφών, να αποτελούν στιλιστικό οδηγό για όλες όσες αγαπούν να σετάρουν everyday σύνολα με προσωπικότητα.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 3 looks της Βίκυς Καγιά που είναι ιδανικά για πρωινό καφέ, επαγγελματικά meetings, αλλά και απογευματινές βόλτες.

Look No1: Μίνι φόρεμα + Sneakers

Τα sneakers είναι τα τέλεια ανοιξιάτικα παπούτσια. Η Βίκυ Καγιά συνδύασε τα Adidas sneakers της με μαύρο οπάκ καλσόν, μίνι καφέ φόρεμα και μακρύ παλτό. Πρόκειται για μια ultra chic εμφάνιση, κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας.

Look No2: Αμάνικο γιλέκο + Maxi φόρεμα

Αγαπάμε πολύ τα maxi φορέματα επειδή είναι άνετα και κομψά. Η Βίκυ Καγιά μας προτείνει να συνδυάσουμε τα συγκεκριμένα φορέματα με φλατ βινύλ μπότες και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι αυτά τα δύο κομμάτια ταιριάζουν απόλυτα. Για να μην κρυώσετε, μπορείτε να ρίξετε από πάνω σας το αγαπημένο σας γιλέκο.

Look No3: Μπεζ βάση + Μπλε πουκάμισο

Ένας από τους πιο ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς του 2024 είναι το μπεζ με το μπλε. Η Βίκυ Καγιά φόρεσε αυτά τα δύο χρώματα, επιλέγοντας παντελόνι και τοπ σε μπεζ τόνους, ριγέ μπλε πουκάμισο και oversized γκρι παλτό. Γενικότερα, αξίζει να επενδύσετε σε ένα ριγέ μπλε πουκάμισο – ένα διαχρονικό κομμάτι που θα γίνει η πρώτη σας επιλογή τις ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται.