Το άρωμα που επιλέγει μια γυναίκα λέει πολλά για τον χαρακτήρα της, οπότε είναι λογικό να μας ιντριγκάρει να μάθουμε ποια αρώματα επιλέγουν οι διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ. Και όταν μιλάμε για το άρωμα που φοράνε, δεν αναφερόμαστε στις δικές τους σειρές αρωμάτων για την προώθηση των οποίων πληρώνονται αδρά, αλλά για τα πραγματικά αρώματα που χρησιμοποιούν.

Φυσικά, οι A-listers έχουν πρόσβαση στις καλύτερες μάρκες που κυκλοφορούν, για να μην αναφέρουμε τους οίκους που είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς όταν καλούνται να δημιουργήσουν αποκλειστικά και κατά παραγγελία αρώματα.

Για να μας μυήσει στον ευωδιαστό κόσμο των διασημοτήτων, το Harpers Bazaar συγκέντρωσε τη λίστα με τα αρώματα που προτιμούν οι celebrities.

Beyoncé

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την περιοδεία του Renaissance, η Beyoncé φέρεται να μπήκε κρυφά στο Harrods για να προμηθευτεί μερικά αγαπημένα της προϊόντα. Το άρωμα της επιλογής της αποκαλύφθηκε ότι ήταν το Angels’ Share της εταιρείας Kilian Paris.

Μια ωδή στις μεθυστικές φρουτώδεις νότες του κονιάκ -και παραπέμποντας στην οικογενειακή επιχείρηση του ιδρυτή Kilian Hennessy- το συγκεκριμένο άρωμα συνδυάζει ζεστή βανίλια και μπαχαρικά κανέλας πάνω σε μια απαλή βάση από σανταλόξυλο, αφήνοντας πίσω του ένα κυριολεκτικά μεθυστικό ίχνος.

Kilian Paris Angel’s Share 50 ml €220

Taylor Swift

Οι φανατικοί θαυμαστές της εντόπισαν ένα μπουκάλι Santal Blush του Tom Ford ανάμεσα στα πράγματα της Swift, σε ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ Miss Americana. Είναι ένα άρωμα που φέρεται να φοράει από τις ημέρες της περιοδείας Reputation.

Tom Ford Santal Blush Eau De Parfum 50 ml €271,76

Hailey Bieber

Το μοντέλο και ιδρύτρια της μάρκας καλλυντικών και περιποίησης «Rhode» είναι μεγάλη θαυμάστρια του Ex Nihilo Fleur Narcotique, ένα κομψό μπουκέτο γιασεμιού και παιώνιας. «Είναι το άρωμα που στην πραγματικότητα φοράω εδώ και μερικά χρόνια και βρίσκω τον εαυτό μου να επιστρέφει πάντα σε αυτό», δήλωσε η ίδια.

Ex Nihilo Fleur Narcotique EDP 100 ml €134

Adele

Ένα από τα πράγματα για το οποίο η Adele λατρεύεται τόσο πολύ, είναι η αυθεντικότητά της, οπότε ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει παραμείνει πιστή στο αγαπημένο της άρωμα από την εφηβεία της, και δεν είναι άλλο από το Hypnotic Poison του οίκου Dior. Αφήνοντας στο πέρασμά του ένα απαλό άρωμα κεχριμπαρένιας βανίλιας, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Adele έχει κρατήσει το συγκεκριμένο άρωμα τόσα χρόνια.

Dior Hypnotic Poison 50 ml €100,60

Rihanna

Από την Jennifer Lawrence μέχρι τον André Leon Talley, πολλοί A-listers έχουν σχολιάσει πόσο ωραία μυρίζει η Rihanna, προκαλώντας συζήτηση διεθνούς επιπέδου για το ποιο άρωμα φοράει. Το εν λόγω μπουκάλι αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι είναι το Love, Don’t Be Shy της εταιρείας Kilian Paris: ένα γλυκό μείγμα από νερολί και marshmallow. Αν και, χωρίς αμφιβολία, φοράει πλέον και το δικό της Fenty Eau de Parfum.

Kilian Paris Love, Don’t be shy Eau de parfum 50 ml €245

Rosie Huntington-Whiteley

Η Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο όχι ένα, αλλά πέντε από τα αγαπημένα της αρώματα. Το άρωμα που έκλεψε την πολυπόθητη πρώτη θέση; Το Gypsy Water της Byredo. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ξεκάθαρισε ότι το ξυλώδες άρωμα είναι το «απόλυτο άρωμα όλων των εποχών».

Byredo Gypsy Water 50 ml €155

Angelina Jolie

Το Histoires de Parfums 1969 έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα αγαπημένα αρώματα της Angelina Jolie. Είναι ένα unisex άρωμα με νότες ροδάκινου, οι οποίες δίνουν τη θέση τους στο κάρδαμο και το γαρύφαλλο και αφήνουν ένα παρατεταμένο γκουρμέ ίχνος μαύρης σοκολάτας και καφέ.

Histoires De Parfums Ambre 114 120 ml €103,60

Victoria Beckham

Η Victoria Beckham μοιράστηκε τη λατρεία της για το άρωμα Room Service της αρωματοποιίας Vilhelm Parfumerie, χαρακτηρίζοντάς το στο Instagram ως «σούπερ κομψό» . Συνδυάζοντας το μανταρίνι και το βατόμουρο με μια βάση από μόσχο, το άρωμα δημιουργήθηκε για να συμπυκνώσει σε ένα μπουκάλι τη λάμψη του Χόλιγουντ – σκεφτείτε τη Μέριλιν Μονρόε την εποχή που μεσουρανούσε, να πίνει κοκτέιλ στο Beverly Hills Hotel.

Nose Vilhelm Parfumerie Room Service 100 ml €250

Emma Stone

Η Emma Stone όχι μόνο φοράει το Les Exclusifs de Chanel Gardénia της Chanel, αλλά το ψεκάζει και πριν πάει για ύπνο για να την βοηθήσει να αποκοιμηθεί. Με λευκές λουλουδένιες και πράσινες συγχορδίες και νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια και τουμπερόζα, όσοι έχουν μύτη για τα λεπτά αρώματα θα εκτιμήσουν το συγκεκριμένο.

Chanel Gardénia 200 ml €425

Naomi Campbell

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μυρίζει ένα supermodel, τότε έχουμε την απάντηση: Dior Diorissimo. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει για την Naomi Campbell. Το supermodel μοιράστηκε την αγάπη της για το κλασικό άρωμα στα βραβεία του Fragrance Foundation 2018, λέγοντας: «Λατρεύω τα λουλουδάτα αρώματα και η μυρωδιά του παραμένει όλη τη νύχτα».

Dior Diorissimo Eau De Toilette 50 ml €103,64

Meghan Markl

Η Meghan είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το Wild Bluebell του Jo Malone London είναι  το καθημερινό της άρωμα. Είναι ελαφρύ και φρέσκο και ένα από τα δύο «signature» αρώματά της, τα οποία αποκάλυψε στο blog που διατηρούσε, The TIG. Για τις βραδινές περιστάσεις ανέφερε την αγάπη της για το άρωμα Bulgari Blv II.

Attica Beauty Jo Malone London Wild Bluebell Cologne 100 ml €140

Kate Middleton

Όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, φορούσε το White Gardenia Petals της Illuminum. Φυσικά, η μικρή μάρκα πίσω από το απαλό, λουλουδάτο άρωμα έγινε τεράστια εν μία νυκτί, με κάθε μπουκάλι των 50ml να εξαντλείται αμέσως μετά την είδηση ότι η νέα δούκισσα το είχε φορέσει.

Illuminum White Gardenia Petals Eau de Parfum €149