Η σκέψη της κοπέλας να ανεβάσει τη ρομαντική της φωτογραφία στο διαδίκτυο και να ζητήσει τη βοήθεια των χρηστών για να «σβήσουν» με Photoshop το νησί που βρισκόταν πίσω της, κατέληξε σε φιάσκο.

Όταν είδε τα αποτελέσματα διαπίστωσε ότι υπήρχαν περισσότερες αλλαγές και επεξεργασία απ’ αυτήν που είχε ζητήσει… Αναμφισβήτητα η εικόνα του ζευγαριού είναι ήδη τέλεια. Ήλιος, θάλασσα, άμμος, ακόμη κι ένα ουράνιο τόξο από πάνω της, και ο σύντροφός της να την αγκαλιάζει στην παραλία. Η κοπέλα όμως φαίνεται πως δεν ήταν ικανοποιημένη και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media ρωτώντας αν κάποιος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να διαγράψει το νησί που φαινόταν στο βάθος. Βέβαια οι χρήστες βρήκαν την ευκαιρία να «διασκεδάσουν» με τη φωτογραφία της και έκαναν αλλαγές «πλημμυρίζοντας» το ίντερνετ!

Σε μία εικόνα, το ζευγάρι φαίνεται μέσα σε μια σκηνή από επεισόδια και σε μια άλλη σε ένα ηφαίστειο. Η κοπέλα αντί για την φωτογραφία χωρίς το νησί έλαβε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια και τον καλό της σε διάφορα μέρη και με διάφορα παράξενα φόντα. Από τις πιο παράξενες θα μπορούσαν να είναι μια φωτογραφία με ένα εντελώς ψεύτικο ουράνιο τόξο και μια άλλη με το κεφάλι του Donald Trump στο κεφάλι της κοπέλας.

Ένας άντρας κατάφερε να σβήσει το νησί, αλλά μάλλον δεν είχε μεγάλη εμπειρία από Photoshop και κατέληξε να κάνει ένα κακότεχνο κολάζ από… ουρανούς πίσω από το ζευγάρι. Οι αστείες επεξεργασίες έχουν γίνει viral και τις έχουν δει πάνω από ένα εκατομμύριο φορές στο Imgur.

Την επόμενη φορά μάλλον θα το ξανασκεφτεί καλύτερα πριν ζητήσει την «βοήθεια του κοινού». Βέβαια όπως αποδείχτηκε είχαν πολύ φαντασία.

Δείτε την αρχική φωτογραφία και τις επεξεργασμένες δημιουργίες… photsp01 photsp02 photsp03 photsp04 photsp06 photsp07 photsp08 photsp09