Όταν η Seve Gat’s από την Κένυα έκανε «διακοπές» στην Κίνα μέσω των επεξεργασμένων φωτογραφιών που της έφτιαξαν για πλάκα οι φίλοι της, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έκανε ένα πραγματικό ταξίδι εκεί.

Ένα από τα όνειρα ζωής της γυναίκας ήταν να κάνει ένα ταξίδι στην Κίνα, αλλά επειδή φαινόταν άπιαστο, οι φίλοι της που είχαν γνώσεις Photoshop δημιούργησαν μερικές αστείες φωτογραφίες με την ίδια στο Σινικό Τείχος, καθώς και σε άλλα γνωστά μέρη του πλανήτη.

Οι εσκεμμένα κακώς επεξεργασμένες φωτογραφίες της ανέβηκαν στο διαδίκτυο και κοινοποιήθηκαν από πολλούς χρήστες με την ίδια να αποκτά φήμη για τις αστείες εικόνες. Μέχρι που έπεσαν στα χέρια ενός πλούσιου επιχειρηματία και προσέλκυσαν την προσοχή του. Ο λόγος για τον Sam Gichuru ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν «ονειροπόλο» που αποφάσισε να κάνει δώρο στη γυναίκα το ταξίδι που πάντα ονειρευόταν.

Ο ίδιος που είναι επίσης από την Κένυα, έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή, ενώ εξασφάλισε και τα χρήματα που η γυναίκα χρειαζόταν για να κάνει το ταξίδι που τόσο πολύ ήθελε. Κατόπιν βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με την ίδια για να της πει τα νέα. «Μίλησα με την Sevelyn (Gat’s) που είναι μια ταπεινή κόρη αγροτών η οποία ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν Photoshop τις φωτογραφίες της τοποθετώντας την στην Κίνα, γιατί έτσι θα ένιωθε ότι είχε όντως πάει», έγραψε ο ίδιος στο Facebook και πρόσθεσε ότι το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2016.

Η νεαρή γυναίκα έχει μοιραστεί διάφορες επεξεργασμένες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook οι οποίες συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ διατηρεί και μια προσωπική σελίδα έχοντας πλέον γίνει «σταρ του διαδικτύου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η βρετανική Daily Mail.

Στις φωτογραφίες βάζει επίσης και διάφορες αστείες λεζάντες, ενώ ο Sam Gichuru ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να οργανώσει κάτι αντίστοιχο για κάποιον άλλον, οπότε να μην μπουν στον κόπο να επεξεργαστούν τις εικόνες τους και άλλοι χρήστες.

diakopes1 diakopes3 diakopes4diakopes2 diakopes5

diakopes6