Η νεαρή ακροβάτης που πρόσφατα χώρισε από το σύζυγό της, ποζάρει σχεδόν «τυλιγμένη» και δηλώνει ότι ελπίζει το νέο ημερολόγιο της να τη βοηθήσει να θεραπεύσει τη «σπασμένη καρδιά της». Πήρε διαζύγιο, όπως λέει πριν από λίγο καιρό, και με αυτόν τον τρόπο θέλει να ξεχαστεί και να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση.

Η ρωσικής καταγωγής πρώην γυμνάστρια Zlata φορά δερμάτινα εσώρουχα και παίρνει μια σειρά από πόζες που φαίνεται να αψηφούν κάθε «νόμο» της βιολογίας. Η Zlata, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Julia Guenthel, σε κάθε ευκαιρία μέσα από διάφορες εικόνες προσπαθεί -και το πετυχαίνει- να αποδείξει την απίστευτη ευλυγισία της στις φωτογραφίες που -όπως λέει η ίδια- ελπίζει να «υπογραμμίσουν τη γοητεία της». Η Zlata που τώρα ζει στη Γερμανία δημιουργεί πολύ εντυπωσιακά σχήματα με το σώμα της και είναι τόσο ευλύγιστη που μπορεί να διπλώσει έτσι το σώμα της ώστε να χωρέσει σε ένα τετράγωνο κουτί 50 εκατοστών.

Μια από τις αγαπημένες της πόζες είναι να διπλώνει προς τα πίσω κάνοντας γωνία 90 μοιρών έτσι ώστε τα χέρια της να ακουμπούν τα πόδια της και να μπορεί επίσης να κοιτάξει ανάμεσα από τα πόδια της. Το ημερολόγιο δείχνει τις παράξενες και δύσκολες στάσεις βάζοντας τα δύο πόδια πάνω από το κεφάλι της, αλλά και τις περίεργες πόζες με το ένα πόδι στον αέρα.

Σε μια άλλη φωτογραφία έχει το ένα πόδι στο πάτωμα και το άλλο τυλιγμένο γύρω από το πίσω μέρος του λαιμού της. Πραγματικά δύσκολο να το βλέπεις, πόσο μάλλον να το κάνεις!

Το ταλέντο της ευλυγισίας της Zlata ανακαλύφθηκε όταν ήταν 4 ετών και σε ηλικία 6 ετών, οι γονείς της αποφάσισαν να την γράψουν σε σχολή τσίρκου για να γίνει ακροβάτης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 29χρονη έχει μια σπάνια πάθηση η οποία καθιστά όλους τους τένοντες της εξαιρετικά εύκαμπτους, πράγμα το οποίο τη βοηθά στο επάγγελμά της. Η πρώην γυμνάστρια τώρα ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της με προπονήσεις για παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες!

Δείτε τις φωτογραφίες… rssian2 rssian3 rssian4rssian1 rssian5 rssian6 rssian7 rssian8