Μια μέλλουσα νύφη επισκέφθηκε ένα κατάστημα με νυφικά, όπου δοκίμασε διάφορες τουαλέτες και κατέληξε να τραβά φωτογραφίες τις αγαπημένες της επιλογές. Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, όμως, εμφανίζεται μια αξιοπερίεργη οφθαλμαπάτη.

Η κωμικός Tessa Croates ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η ίδια φορά νυφικό και κοιτιέται σε δυο καθρέφτες. Ωστόσο, και στη φωτογραφία αλλά και στους δύο καθρέφτες φαίνεται να έχει διαφορετική πόζα!

Πιο συγκεκριμένα, η Croates στη φωτογραφία φαίνεται να έχει το ένα χέρι της λυγισμένο και το άλλο ίσιο. Στον πρώτο καθρέφτη, η ίδια έχει και τα δύο χέρια λυγισμένα και τέλος, στον δεύτερο καθρέφτη, έχει και τα δύο της χέρια ίσια.

Για να εξηγήσει την οπτική των καθρεφτών και της κάμεράς της, η Tessa Croates έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Γεια σας! Πήγα να ψωνίσω νυφικό και το φάσμα της πραγματικότητας κατέρρευσε. Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία, δεν είναι φωτοσοπαρισμένη, ούτε τραβηγμένη πανοραμικά, ούτε σαν ζωντανή φωτογραφία. Αν δεν μπορείτε να δείτε το πρόβλημα, παρακαλώ συνεχίστε να την κοιτάτε και μετά δεν θα μπορείτε να το ξεχάσετε. Παρακαλώ απολαύστε αυτή τη δυσλειτουργία στη matrix/φωτογραφία, που με έκανε σχεδόν να ξεράσω στο δρόμο».

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, η Croates πήγε σε ένα κατάστημα Apple προκειμένου να ρωτήσει πώς προέκυψε αυτή η φωτογραφία. Εκεί, ένας υπάλληλος της εξήγησε τη διαφορά που βλέπει στις φωτογραφίες της. Η ίδια εξήγησε πως επειδή «ένα iPhone είναι ένας υπολογιστής και όχι μια φωτογραφική μηχανή, όταν τραβάει μια φωτογραφία, τραβάει μια σειρά από εικόνες ριπής πολύ γρήγορα, από αριστερά προς τα δεξιά».

Η Tessa εξήγησε πως η διαφορά στις πόζες μάλλον συνέβη, επειδή η ίδια κούνησε τα χέρια της ακριβώς τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία.