Ένα έργο που ήρθε για να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο και το χαρακτήρα της άκρως ανανεωμένης πόλης της Λεμεσού, το νέο της landmark, η εντυπωσιακή Μαρίνα Λεμεσού, ανοίγει και επίσημα τις πύλες της για το κοινό στις 19 Ιουνίου!

Ανεβάζοντας τον πήχη των τουριστικών υποδομών στο νησί της Κύπρου, η επένδυση συνολικού ύψους 350 εκατ. ευρώ σε συνολική έκταση 250.000 τ.μ., προσφέρει 650 θέσεις ελλιμενισμού για πολυτελή σκάφη αναψυχής, μήκους από 8 έως 115 μέτρα, έχοντας την δυνατότητα να φιλοξενήσει superyachts, τέσσερα συγκροτήματα με 162 πολυτελή διαμερίσματα, 74 επαύλεις σε τεχνητές νησίδες με δικές τους θέσεις ελλιμενισμού και ελικοδρόμιο.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το εμπορικό κομμάτι της Μαρίνας, όπου θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι επισκέπτες σε 12 χώρους αναψυχής και 42 καταστήματα, τα οποία έχουν χωροθετηθεί στο χερσαίο τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους χώρους αναψυχής, περιλαμβάνονται επώνυμα καφέ και γνωστοί χώροι εστίασης και ένα SPA Center με γυμναστήριο, ενώ προσφέρεται και χώρος στάθμευσης για 750 οχήματα.

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει ήδη καλωσορίσει τους πρώτους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στα οικιστικά συγκροτήματα Nereids και Thetis Residences, ενώ χάρη στις 39 πολυτελείς επαύλεις Peninsula Villas, αποτελεί το μόνο έργο στη Μεσόγειο που διαθέτει θέσεις ελλιμενισμού ακριβώς μπροστά από ιδιωτικές επαύλεις. Οι αγοραστές προέρχονται από την Κύπρο, τη Ρωσία, Αραβικές και Ευρωπαϊκές χώρες.

Η νέα αυτή πολιτεία της Λεμεσού προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις και αποτελεί ένα έργο ορόσημο που ολοκληρώνεται, επανατοποθετώντας την Κύπρο στο ναυτικό χάρτη σκαφών αναψυχής, συμβάλλοντας αισθητά στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού.