Αν έχεις πάει διακοπές το Σεπτέμβριο, τότε σίγουρα ξέρεις ότι απολαμβάνεις τα πιο ζεστά νερά στη θάλασσα και χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού. Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων σταματούν τα μπάνια στη θάλασσα μόλις ξεκινήσουν τα πρωτοβρόχια τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις μια μίνι απόδραση μέχρι την Εύβοια για να κάνεις τις τελευταίες βουτιές. Οι παραλίες στην Εύβοια είναι ό,τι πρέπει για μια μονοήμερη ή και σαββατοκύριακο του φθινοπώρου όταν ακόμη έχει ζέστη και παρατείνεις για λίγο αυτή την αίσθηση του καλοκαιριού. Η παραλία Χιλιαδού είναι αυτό ακριβώς με το οποίο μπορείς να αποχαιρετίσεις τα φετινά σου μπάνια.

Μια διάσημη παραλία και όχι άδικα. Από αυτές που πας το πρωί και μένεις μέχρι να δεις τον ήλιο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα. Αν έχεις πάει έστω και μια φορά, ξέρεις για τι μιλάμε…

Η παραλία Χιλιάδου, ιδανικός προορισμός για κοντινή απόδραση

Η Χιλιαδού, όπως μας ενημερώνει το exploringgreece.tv είναι μια από τις παραλίες στην Εύβοια με κρυστάλλινα και πενατακάθαρα νερά. Με το που θα φτάσεις, θα αντικρίσεις τα γαλάζια νερά της και τα λευκό της βότσαλο. Δεν την αποκαλούν άδικα ως μια από τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας. Και γι’ αυτο το λόγο συγκεντρώνει πάντα κόσμο ο οποίος όμως δε θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχει συνωστισμό. Είναι απλωμένη και μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου χωρίς να σε ενοχλούν και χωρίς να ενοχλείς.

Ένα τμήμα της είναι οργανωμένο αλλά πάντα έχει χώρο για να απλώσεις την πετσέτα και να βάλεις την ομπρέλα σου και να απολαύσεις το μπάνιο σου. Και μιλάμε, βέβαια, για αυτά τα φθινοπωρινά μπάνια που έχουν λίγη από τη γλυκιά νοσταλγία του καλοκαιριού. Μπορεί ακόμη και το Σεπτέμβριο να βρεις εκεί κατασκηνωτές που απολαμβάνουν τα μπάνια τους πριν πιάσουν οι πρώτες βροχές.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι ενώ πρόκειται για μια ρηχή παραλία στην αρχή, έπειτα βαθαίνει απότομα. Να το έχεις στο νου σου ειδικά αν πηγαίνεις εκεί με μικρά παιδιά. Κατά τ’ άλλα όλοι στην οικογένεια θα απολαύσετε το μπάνιο εκεί. Δες πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία Χιλιαδού πατώντας ΕΔΩ.

Οι παραλίες στην Εύβοια για κοντινή απόδραση

Οι παραλίες της Εύβοιας αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα τελευταία μπάνια του φθινοπώρου. Μπορείς να πας είτε για μονοήμερη είτε για σαββατοκύριακο στις πιο μακρινές. Με κάποιον τρόπο παρατείνεις το καλοκαίρι και απολαμβάνεις μερικές δροσερές στιγμές σαν σε νησί. Εκτός από την ομορφιά που θα συναντήσεις εκεί, για τις περισσότερες παραλίες στην Εύβοια, εξίσου όμορφη είναι και η διαδρομή. Κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο και οργάνωσε έστω και μια μονοήμερη στα νερά του Αιγαίου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι…