Μια άκρως δελεαστική πρόταση διαμονής προσφέρει στους επισκέπτες του το πολυτελές Olympia Golden Beach Resort & Spa για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Κάνοντας κράτηση από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις σημαντικές εκπτώσεις, που ισχύουν στις τιμές για την συγκεκριμένη περίοδο, αλλά και τις πλούσιες παροχές που περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πακέτα.

Το ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa διαθέτει πολλούς τύπους δωματίων, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ανεξάρτητα από το δωμάτιο που θα διαλέξετε να μείνετε, η πολυτέλεια, η άνεση και το στυλ κυριαρχούν.

Εκτός από τις πολυτελείς παροχές του, το Olympia Golden θέλει να… κακομαθαίνει τους επισκέπτες του, γι’ αυτό και στο πακέτο διαμονής για το τριήμερο της 28ης οκτώβρη παρέχει -30% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες στο Dream Spa του.

Αν λοιπόν κατά την άφιξή σας αισθάνεστε κουρασμένοι από τη διαδρομή, τι καλύτερο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε από μια επίσκεψη στο Dream Spa του ξενοδοχείου.

Στο Dream Spa, το οποίο μάλιστα ήταν finalsit στα 2013 World Luxury Spa Awards, το εξειδικευμένο προσωπικό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ηρεμία και την ευεξία σώματος και πνεύματος, που χρειάζεστε αυτές τις μέρες.

Οι απολαυστικές γεύσεις δεν μπορούν να λείπουν από ένα ιδανικό πακέτο διακοπών. Το κομψό κεντρικό εστιατόριο στο οποίο θα προσφερθούν όλα τα γεύματα έχει θέα την πανέμορφη κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου και προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη, την ικανοποίηση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών γεύσεων.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της παραμονής σας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ενώ στο πακέτο της ημιδιατροφής, περιλαμβάνονται επίσης και το δείπνο για όλες τις μέρες της παραμονής σας.



Η προσφορά για την διαμονή σας στο Olympia Golden Beach Resort & Spa

ξεκινάει από τα 43 ευρώ το άτομο με πρωινό για τους ενήλικες, ενώ παιδιά έως 6 ετών διαμένουν στο δωμάτιο των γονέων τους εντελώς δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο διαμονής και για κρατήσεις επισκεφθείτε το: www.ogb.gr  ή τηλεφωνήστε στο 26230 95999