Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, η Ritz-Carlton και η αλυσίδα των ξενοδοχείων και resorts της είναι το απόλυτο συνώνυμο της εκλεπτυσμένης χλιδής.

Και τώρα το luxury brand είναι έτοιμο να κατακτήσει κι ένα νέο σύνορο με το Ritz-Carlton Yacht Collection.

Ο όρος «γιοτ» χρησιμοποιείται φυσικά εδώ με μπόλικες δόσεις ελευθερίας, καθώς τα τρία θεόρατα megayachts που έχει επιστρατεύσει μοιάζουν περισσότερο με κρουαζιερόπλοια.

Μιλάμε δηλαδή για 149 υπερπολυτελείς σουίτες, καθεμιά με τη δική της βεράντα, άπειρους χώρους χαλάρωσης και πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές, μεταξύ των οποίων και μία από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Sven Elverfeld.

Ακόμα και ένας στολίσκος από σκάφη αναψυχής είναι διαθέσιμος στην exclusive πελατεία για την καθημερινή θαλάσσια περιπέτεια.

Η Ritz-Carlton υπόσχεται πως κάθε κρουαζιέρα στον Ατλαντικό, τη Μεσόγειο, την Καραϊβική και αλλού στον κόσμο θα είναι μια εξατομικευμένη και απαράμιλλη εμπειρία για καθέναν από τους 298 επιβάτες.

Το κλείσιμο των θέσεων για το 2020 έχει ήδη ξεκινήσει και τα πακέτα ποικίλουν, μην περιμένετε πάντως να βρείτε τίποτα φτηνότερο από 4.000 ευρώ.