Επαγγελματικές συναντήσεις για τον κλάδο του τουρισμού με συμμετέχοντες Έλληνες εκπροσώπους από ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς και αντίστοιχα Αυστραλούς εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη περιλαμβάνει το 1ο Greek Panorama Roadshow.

Το Roadshow θα γίνει από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2020, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο τη North Events.

Από τις 29 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2020 η ελληνική αποστολή θα συμμετάσχει ως κεντρικός εκθέτης με περίπτερο στο 33ο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ Lonsdale Street Greek Festival στη Μελβούρνη, όπου αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες.

Το 1ο Roadshow στην Αυστραλία υποστηρίζεται στρατηγικά από την ομοσπονδία τουριστικών γραφείων FedHATTA και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών, σε συνέχεια και της κοινής στρατηγικής τους στις ΗΠΑ για την περίοδο 2018-2021. Αρωγός στις επιχειρηματικές συναντήσεις του Roadshow αποτελεί η AFTA (Australian Federation of Travel Agents).