Το νέο τραγούδι «Spirit» που ακούγεται και στο πολυαναμενόμενο live action remake του «The Lion King» κινηματογράφησε η ακριβοπληρωμένη σταρ σε ένα εκπληκτικό φυσικό σκηνικό, που, ομολογουμένως, έκλεψε τα βλέμματα από την εκρηκτική τραγουδίστρια.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα η Μπιγιονσέ εμφανίζεται στο βίντεο μπροστά από τους επιβλητικούς καταρράκτες Havasu Fall στην Αριζόνα με το νερό να τρέχει ορμητικά πίσω της.

Προκειμένου τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν στην συγκεκριμένη τοποθεσία η δημοφιλής σταρ έλαβε ειδική άδεια από την φυλή Havasupai, με τον χώρο να κλείνει για πέντε ώρες για το κοινό, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες σκηνές.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν, μάλιστα, καθώς καλύψανε μεγάλη απόσταση για να επισκεφτούν τους καταρράκτες, τους οποίους δεν κατάφεραν να δουν λόγω των γυρισμάτων.

Από την πλευρά τους, ωστόσο, οι εκπρόσωποι της φυλής δηλώνουν ότι νιώθουν ιδιαίτερη τιμή που η Μπιγιονσέ επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος, οι ομορφιές του οποίου μέσω του νέου της video clip θα αναδειχθούν στα πέρατα του κόσμου.