Στην 6η διοργάνωση των Tourism Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, η Zeus International και τα ξενοδοχεία της απέσπασαν συνολικά 1 Χρυσό και 3 Ασημένια βραβεία.

Ειδικότερα, το Wyndham Grand Athens τιμήθηκε για 3η συνεχή χρονιά με το Χρυσό βραβείο ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης, το Wyndham Athens Residence απέσπασε το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Hotel Residences, το Dolce Attica Riviera το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Wellness Travel για τα Body in Balance Weekends ευεξίας και η Zeus International το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Strategy & Innovation για την στρατηγική συνεργασία της με την Wyndham Hotels & Resorts, τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθυντής του Wyndham Grand Athens κος Σταύρος Σταυρόπουλος και ο Διευθυντής του Dolce Attica Riviera κος Κωνσταντίνος Γάσπαρης.

Το Wyndham Grand Athens, έχει καθιερωθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας προσφέροντας μοναδική προσβασιμότητα, εκπληκτική 360° θέα, ευρύχωρα δωμάτια για τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη, rooftop restaurant με την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης και up-to-date συνεδριακές υποδομές.

Το Wyndham Athens Residence είναι ένα ολοκαίνουργιο concept που παρέχει μεικτής χρήσης υποδομές φιλοξενίας, συνδυάζοντας σουίτες ξενοδοχειακού τύπου με ανέσεις μοντέρνων διαμερισμάτων, προσφέροντας προσωποποιημένο service και με ιδανική τοποθεσία δίπλα στο μετρό για εύκολη προσβασιμότητα στην πόλη.

Τα Body in Balance Weekends ευεξίας, προσφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο στο ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera και σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance της Cosmote TV, βιωματικά εργαστήρια για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους.

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, όπου έχει αναλάβει την λειτουργία ξενοδοχείων, κάποια εκ των οποίων είναι σε συνεργασία με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως η Wyndham Hotels & Resorts και η Hilton.