Αναμφίβολα σε μια κρουαζιέρα έχει μεγάλη σημασία η διαδρομή του πλοίου και οι «στάσεις» του αλλά μετράνε επίσης και οι ανέσεις που παρέχει το κρουαζιερόπλοιο στους ταξιδιώτες. Αν κάποιος είναι και λάτρης της τεχνολογίας, μια νέα γενιά σκαφών σίγουρα θα του τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το εικονιζόμενο MSC Meraviglia αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2017 και θα είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά κρουαζιερόπλοιο της ελβετικής MSC Cruises.

Για πρώτη φορά η εταιρεία θα φιλοξενεί παραστάσεις του Cirque du Soleil εν πλω, παρουσιάζοντας παράλληλα τον μεγαλύτερο LED θόλο στη θάλασσα και σειρά άλλων παροχών, όπως εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.

Το MSC Meraviglia έχει μήκος 1033 ποδών και ύψος 213 και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, με δυνατότητα φιλοξενίας 5.700 επισκεπτών στα καταστρώματά του.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία συνεργάζεται με τη Samsung για να εξοπλίσει το σκάφος με τεχνολογία αιχμής. Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία Near Field Communication (NFC) για να εντοπίζουν τα παιδιά τους στο πλοίο, να βρίσκουν την καμπίνα τους ή να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες εν πλω.

Για να ελέγξουν την τηλεόρασή τους θα αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλέφωνό τους. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να «κλείσουν» εκδρομές, εισιτήρια σε παραστάσεις και τραπέζι σε εστιατόρια μέσω των 300 διαδραστικών οθονών στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του πλοίου αποτελεί θόλος LED 262 ποδών, ο μεγαλύτερος στον κόσμο εν πλω, ο οποίος θα δημιουργεί φυσικό φωτισμό 24 ώρες το 24ωρο.

mkasdoa1 mkasdoa2 mkasdoa3 mkasdoa4 mkasdoa5 mkasdoa6 mkasdoa7

hu37w3ku