Ανακαλύψτε μια ακόμα γοητευτική πλευρά του Βελγίου, μένοντας στο πρώτο σύγχρονο ξενοδοχείο της πόλης Ναμούρ, πρωτεύουσας της γαλλόφωνης περιοχής της Βαλλωνίας, το Royal Snail.

Παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία και της παραδόσεις της περιοχής, οι αρχιτέκτονες Julie Valette και Olivier Simon δημιούργησαν ένα αρμονικό μείγμα τεσσάρων κτιρίων, χωρίς να προβούν σε σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές.


Πίνακες του καλλιτέχνη Félicien Rops κοσμούν το εσωτερικό του, ενώ το σαλιγκάρι, σύμβολο της πόλης έχει ενσωματωθεί στην επωνυμία του ξενοδοχείου.


Στο ίδιο πνεύμα, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο Βέλγος επιχειρηματίας Vincent Dardenne, ήταν πρόθυμος να διασφαλιστεί ότι το ξενοδοχείο 30 δωματίων θα ήταν όχι μόνο εμπνευσμένο από τους ντόπιους, αλλά και δημιούργημα τους.


Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνο μείγμα οικολογικής σκέψης και περιφερειακής ολοκλήρωσης, με έπιπλα, κρεβάτια και σεντόνια φτιαγμένα από τεχνίτες της περιοχής.


Ένα φιλόξενο spa, μια εξωτερική πισίνα και περιποιημένοι κήποι παρέχουν μια αφθονία χώρων για να χαλαρώσετε, ενώ το εστιατόριο -ορόσημο, L’ Agathopede είναι προορισμός από μόνο του.

Τιμές: Από 95 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ