Με θέα ολόκληρη την πόλη του Κέμπριτζ, η ταράτσα του ξενοδοχείου Varsity Hotel & Spa, αποτελεί το κορυφαίο hot spot της όμορφης πόλης.

Στην άκρη του γραφικού ποταμού Cam, στην καρδιά του Κέμπριτζ , το Varsity είναι ένας ιδιαίτερος χώρος για επισκέπτες και ντόπιους. Η πόλη απέχει μόλις 80 χιλιόμετρα από το Λονδίνο, απόσταση ιδανική ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή, όσων βρίσκονται στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, προσφέρει άνετες βόλτες στην πόλη και επίσκεψη σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της. Ψώνια στο εμπορικό κέντρο, εστιατόρια και έντονη νυχτερινή ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της διάσημης φοιτητούπολης του Κέμπριτζ.

Τα δωμάτια

Το Varsity είναι ένα boutique ξενοδοχείο με μόλις 48 ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια.

Το καθένα είναι αφιερωμένο και τιμά την σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά του Cambridge, παρέχοντας απαράμιλλη θέα σε όλη την πόλη.

Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα και διακοσμημένα σε σύγχρονο αγγλικό στιλ, ενώ κάποια διαθέτουν και δικό τους μπαλκόνι με ντεκ.

The Roof Garden

Το πιο ιδιαίτερο και αγαπητό σημείο του The Varsity Hotel & Spa, αλλά και το πιο χαρακτηριστικό του, είναι θεαματική ταράτσα του. Αυτή η μοναδική θέση πάνω από το ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα, σαν εικόνες καρτ ποστάλ της πόλης. Απολαύστε ένα ποτήρι σαμπάνια από το πλούσιο μενού, ή ένα δροσιστικό ποτήρι λεμονάδα Pimms, ή ένα ποτό, χαλαρώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες.

Αργά το απόγευμα η ταράτσα του The Varsity, γίνεται το πιο ρομαντικό σημείο της πόλης, καθώς το ηλιοβασίλεμα κυριαρχεί στην εικόνα. Και αν κάνει λίγο κρύο, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα σας δώσουν κουβερτούλες. Η ταράτσα είναι ανοικτή και για επισκέπτες που δεν μένουν στο ξενοδοχείο. Συχνά στήνονται οθόνες και γίνονται προβολές ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου.

Πολύ ιδιαίτερος είναι και ο χώρος του Elemis Spa, όπου παρέχονται πολλές θεραπείες, μασάζ, ενώ διαθέτει και γυμναστήριο.