Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση όταν κρατάς στα χέρια σου τα νέα HUAWEI FreeBuds Lipstick είναι αναμφισβήτητα το design τους. Ο μοναδικός τους σχεδιασμός, εμπνευσμένος από το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ, το κραγιόν, δημιουργεί μία νέα τάση στα αξεσουάρ ήχου.

Πρώτη φορά ακουστικά έχουν μία τέτοια μοναδική εμφάνιση. Το “ανεξίτηλο” κόκκινο χρώμα τους δημιουργεί μία δυνατή εντύπωση και όπως και ένα κατακόκκινο κραγίον, χαρίζει φινέτσα και μετατρέπει ένα κατά τα άλλα απλό αξεσουάρ σε ένα φανταχτερό κόσμημα.

Το εντυπωσιακό κόκκινο των ακουστικών εσωτερικά και το κλασσικό μαύρο με τη χρυσή λεπτομέρεια εξωτερικά είναι αποτέλεσμα μίας εκλεπτυσμένης αισθητικής που προσδίδει στα καινούργια ακουστικά της HUAWEI μία αίσθηση πολυτέλειας και ξεχωριστής ομορφιάς.

Και αν η εμφάνιση τους είναι εντυπωσιακή, με το που φορέσει κανείς τα ακουστικά στα αυτιά του, εντυπωσιάζεται διπλά από τις επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας. Αρχικά, τα ακουστικά προσφέρουν μια απολύτως άνετη εφαρμογή, ακόμη και όταν τα έχεις μόνιμα στα αυτιά σου για ώρες, που σίγουρα θα τα έχεις χάρη στην εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Όταν ακούς μουσική με τα FreeBuds Lipstick της HUAWEI απολαμβάνεις έναν πιο «ζωντανό» και ολοκληρωμένο ήχο. Τα ακουστικά χαρακτηρίζονται από το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα, ώστε να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο.

Και επειδή ο καθένα αντιλαμβάνεται τον ήχο διαφορετικά και έχει διαφορετικές ακουστικές προτιμήσεις, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Χρησιμοποιώντας, δε, την εφαρμογή HUAWEI AI Life, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών ισοσταθμιστών, συμπεριλαμβανομένου του balanced (που είναι και ο default), του bass boost και του treble boost, ώστε να απολαμβάνεις μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία.

Επιπλέον, η συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick που βολεύει πολύ, ιδιαίτερα σε συνεργασία με τη δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης,που επιτρέπει να συνδεθούν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών.

Η ασυναγώνιστη σχεδίασή τους, που αναδεικνύει τόσο την κομψή όψη όσο και την υψηλή αισθητική που μπορεί να έχει η τεχνολογία, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητές τους, κάνουν τα HUAWEI FreeBuds Lipstick την πιο συναρπαστική επιλογή για κάτι που, έως τώρα, μπορεί να έμοιαζε συνηθισμένο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: huaweistore.gr/el/promo-page-lipstick/