Για τους λάτρεις της τεχνολογίας πρόκειται για μία στιγμή που την περίμεναν με ανυπομονησία, αφού η συγκεκριμένη σειρά έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο παρελθόν.

Το HUAWEI nova 9 όμως δεν είναι μόνο για τους gadgetakides, καθώς το νέο smartphone της HUAWEI είναι ένα απίθανο και κορυφαίο smartphone για όλους. Δυναμικό, ανεξάρτητο, κομψό και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, το nova 9 είναι ιδανικό για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

Απαθανάτισε την κάθε σου στιγμή, ακόμη και τη νύχτα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μην αφήσεις καμία όμορφη στιγμή να ξεχαστεί; Μα φυσικά, αποτυπώνοντας της για πάντα με την κάμερα του κινητού σου. Κράτησε όλες τις υπέροχες στιγμές σου ζωντανές με τη βοήθεια της τετραπλής κάμερας Ultra Vision. Χάρη στην τετραπλή κάμερα, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα.

Και επειδή οι όμορφες στιγμές δεν έχουν ωράριο, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, μπορείς με το nova 9 να τραβήξεις εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε.

Κάποιες στιγμές έχουν διάρκεια, τότε μία απλή φωτογραφία δεν είναι αρκετή. Το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Επομένως, το nova 9 μπορεί να απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο μέρα και νύχτα, και ο χρήστης μπορεί να παραμένει δραστήριος όλο το 24ωρο, γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσει ποτέ καμία ευκαιρία για φωτογραφία!.

Το πιο κομψό αξεσουάρ

Πέρα από ένα χρηστικό εργαλείο, ένα smartphone αποτελεί πλέον και σημαντικό μέρος του προσωπικού σου στυλ. Το HUAWEI nova 9 με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- είναι ένα κομψό αξεσουάρ που θα συμπληρώσει και θα αναδείξει το στυλ σου. Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια. Το HUAWEI nova 9 είναι κομψό και σου επιτρέπει να αναδείξεις την αισθητική σου, χάρη στα έντονα χρώματα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Μπαταρία που διαρκεί μια ολόκληρη μέρα και νύχτα

Για τους περισσότερους, το κινητό έχει μετατραπεί σε προέκταση του χεριού τους. Δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό και το να το τσεκάρουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα έχει γίνει πλέον συνήθεια. Με όλη αυτή τη λειτουργία μεγάλο μέρος των χρηστών δίνει ιδιαίτερη βάση στη μπαταρία του, καθώς δεν θέλει να μένει ούτε στιγμή με το κινητό ανενεργό.

Το HUAWEI nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσεις ή να αλλάξεις τα σχέδιά σου επειδή έμεινες από μπαταρία.

Το HUAWEI nova 9 τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 6nm Snapdragon 778G 4G. Η απόδοση είναι ισχυρή και επιτρέπει στο τηλέφωνο να υποστηρίζει τον χρήστη του σε όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Επιπλέον, το HUAWEI nova 9 είναι επίσης εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene που αντιλαμβάνονται έξυπνα τη θερμοκρασία του smartphone και προσαρμόζουν την απόδοση για να διατηρούν τη συσκευή δροσερή και λειτουργική για πολλές ώρες.

Με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας θα μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό σου όλη μέρα, να απολαύσεις ταινίες και βίντεο αλλά και παιχνίδια. Χάρη στο 300 Hz Multi-Touch9, το gaming, ανεβαίνει επίπεδο, έχοντας υψηλή ακρίβεια, ακολουθώντας τον ρυθμό της δράσης με το touch 10 σημείων και το sampling rate 300 Hz. 

Το HUAWEI nova 9 είναι ένα smartphone που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες του σύγχρονου χρήστη που ψάχνει ένα κινητό που θα τον συντροφεύει μέρα και νύχτα. Πρόκειται για ένα κινητό που χαίρεσαι να το κρατάς στα χέρια σου, αξιόπιστο, αποδοτικό και με απίστευτη κάμερα που σου επιτρέπει να αποθανατίσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr