Τα wearables που θα λάβουν τα updates είναι το HONOR Watch GS PRO, το έξυπνο ρολόι που σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις τον κόσμο με τις 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, το κομψό lifestyle fitness smartwatch HONOR Watch ES και το στιλάτο  HONOR Magic Watch 2 με τις προηγμένες λειτουργίες εξατομίκευσης.

Πως βελτιώνεται η εμπειρία χρήσης?

Οι χρήστες HONOR Watch GS PRO θα έχουν πλέον την δυνατότητα να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων ενώ θα τους παρέχονται βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις όσον αφορά στην επισκόπηση του καιρού και στις αθλητικές εφαρμογές. 

Ακόμα, όσοι έχουν το HONOR Watch ES θα δουν την χωρητικότητα της συσκευης τους να αυξάνεται καθώς και βελτίωση στη σταθερότητα του συστήματος και στα οπτικά εφέ. Τέλος,  το update για το HONOR Magic Watch 2, θα συμβάλλει στην επίλυση τεχνικών θεμάτων και στην περαιτέρω εξασφάλιση της ασφάλειας της συσκευής.

Σημαντικά:

  1. Οι αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες σταδιακά οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τις λάβουν όλοι οι χρήστες. 
  2. Η διαδικασία αναβάθμισης στην εφαρμογή στο κινητό αποσκοπεί στην μεταφορά του πακέτου αναβάθμισης στο smartwatch και πρέπει να εγκατασταθεί στη συνέχεια και στο smartwatch για να ολοκληρωθεί. 
  3. Το HONOR Watch GS PRO χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 20% μπαταρία για να γίνει η αναβάθμιση.