Άλλη μια γεμάτη μέρα για το PS4, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο όσο πλησιάζουμε με γοργά βήματα στο λανσάρισμα της κονσόλας.

Για αρχή, έχουμε 4 καινούρια βίντεο, τα οποία χωρίζονται σε ισάριθμες κατηγορίες: δυνατότητες, games, DualShock 4 και συνδεσιμότητα με το PS Vita.

Επίσης, Sony και Ubisoft, οι οποίες εργάστηκαν από κοινού για να βρουν λύση στο θέμα του Watch Dogs bundle για το PS4, μετά από την καθυστέρηση κυκλοφορίας του τίτλου, βρήκαν την άκρη. Έτσι, η Ubi ανακοίνωσε ότι το bundle αντικαθίσταται με ένα αντίστοιχο που θα περιλαμβάνει το «Assassin’s Creed IV: Black Flag».

Αν και διάφοροι retailers προσπάθησαν να βρουν από μόνοι τους λύση, προσφέροντας εναλλακτικές στους πελάτες τους, πλέον υπάρχει μια ακόμα ώστε να καλυφθεί το κενό. Το εν λόγω bundle φαίνεται να προορίζεται μόνο για την Ευρώπη, και μην ξεχνάτε πως ο τίτλος περιλαμβάνει μια έξτρα ώρα παιχνιδιού στις PlayStation κονσόλες με την Aveline.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι το event στις 14 Νοεμβρίου μάλλον κρύβει εκπλήξεις… Θα μεταδοθεί live και θα υπάρχει η δυνατότητα streaming, μέσω Spike TV, PlayStation Blog και Ustream.

Δείτε τα νέα βίντεο…

Πηγή: thegang.gr