Την ώρα που η κοινωνική δικτύωση έχει αγκαλιαστεί ολόψυχα από τη νεολαία του πλανήτη, μια νέα πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για τους δαιμόνιους εφήβους, αναμένεται να ανέβει στο Ίντερνετ σύντομα.

Το δίκτυο «Shots of Me» έχει μάλιστα βασικό χρηματοδότη τον Justin Bieber, ενώ έχει σχεδιαστεί από τη RockLive, τη φίρμα που ανέπτυσσε μέχρι πρόσφατα παιχνίδια για mobile gaming.

Ο μουσικός-σύμβολο των πιτσιρικάδων επένδυσε 1,1 εκατ. δολάρια για να γίνει το εφηβικό όνειρο πραγματικότητα, για το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο παρά ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο App Store σύντομα.

«Όταν του είπαμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίκτυο για εφήβους που να τους δίνει πραγματικά αυτά που δεν μπορούν να βρουν στα άλλα μέσα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της RockLive, John Shahidi, «τα μάτια του φωτίστηκαν».

Ίσως βέβαια είχε να κάνει και με την απόλυτη ηγεμονία του 19χρονου σουπερστάρ στα κοινωνικά δίκτυα: τα 45 εκατομμύρια followers που έχει στο Twitter εγγυώνται ενδεχομένως την καλοτυχία του project! Ο Bieber έχει μάλιστα χρησιμοποιήσει αθρόα τα κοινωνικά μέσα για να φτιάξει την αστρονομική βάση οπαδών του: είναι πλέον ο δημοφιλέστερος παγκοσμίως στο Twitter, λίγο έλειψε να ρίξει τους servers του Instagram(!), ενώ ο λογαριασμός του στο Twitter λειτουργεί ως μέσο σύγκρισης για τη δημοτικότητα του πάπα!

Ο κόσμος περιμένει λοιπόν εναγωνίως να δει αν θα έχει επιτυχία το νέο μέσο κι αν ένα (και μόνο ένα) tweet από τον Bieber θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στην πορεία του Shots Of Me.

Όπως όμως έχει δείξει η πρόσφατη ιστορία, όταν δημιουργείς ένα social network που είναι περιορισμένο σε μία μόνο ηλικιακή ομάδα (όπως το Ping της Apple), τα πράγματα δεν πάνε συνήθως καλά…