Από την χτεσινή εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Facebook προέκυψε η αναμενόμενη είδηση: Υπηρεσία βίντεο στο Instagram!

Βλέποντας την τρομερή επιτυχία του Vine και τα κέρδη που αυτό αποφέρει στο Twitter, οι ιθύνοντες του Facebook αποφάσισαν να «προικίσουν» το πανάκριβα αγορασμένο Instagram με μια παρόμοια λειτουργία. Και απ’ ό,τι φαίνεται, το έκαναν σωστά.

«Το Video on Instagram είναι ολόιδιο με το Instagram που γνωρίζετε, μόνο που οι εικόνες κινούνται», δήλωσε ο Kevin Systrom, βασικός ομιλητής της εκδήλωσης και ένας από τους δημιουργούς του Instagram.

Πράγματι η νέα υπηρεσία έχει παρόμοιο interface με το «φωτογραφικό» Instagram και συνοδεύεται από 13 φίλτρα που σας βοηθούν να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα βίντεο σας. Α, και το βασικότερο από όλα: Κάθε βίντεο στο Instagram μπορεί να διαρκέσει έως 15 δευτερόλεπτα και όχι έως 6 όπως στο Vine.

Σε αντίθεση, πάντως, με το Vine, το βίντεο που θα γυρίσετε δεν κάνει λούπα, δεν επαναλαμβάνεται διαρκώς δηλαδή, γεγονός που πιθανώς να στερήσει από το τελικό αποτέλεσμα μια έξτρα χιουμοριστική αίσθηση…

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη νέα λειτουργία στο Instagram…

Πηγή: thegang.gr